Mennyi idő alatt sikerült teherbe esned tudatos tervezés mellett?
Figyelt kérdés
2015. júl. 15. 11:46
21/25 anonim válasza:
1-es vagyok. Üzenem a lepontozónak, hogy a második gyerkőc is elsőre sikerült, csak ő még a pocakban van :)))))
Nem értem hogy miért fáj ez bárkinek is.... mitől lenne jobb Neked, ha nekem nehezebben jött volna össze????? pfffff
22/25 anonim válasza:
Nagyon váratlanul ért, sikerült az első hónapban, teljesen ledöbbentünk mert nagyon hátrahajló a méhem és álmodni sem mertem erről! Nagyon örülünk!
24/25 anonim válasza:
12hónapja várjuk a mi kis csodánkat....de sajna még semmi!
25/25 anonim válasza:
A 3. Beállt ciklusban jött össze,de előtte 9 hónap kínlódás, (pco,ir,diéta,sport). 3× jött meg rendesen 30 napos ciklussal és akkor sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!