Mennyi idő alatt sikerült teherbe esned tudatos tervezés mellett?
Figyelt kérdés
2015. júl. 15. 11:46
12/25 anonim válasza:
23 hónapja nem sikerül, eddig semmi okot nem találtak. Már van egy kisfiam aki elsőre összejött.
13/25 anonim válasza:
A fiam anno elsőre, most a tesó 3. hónapban!
15/25 anonim válasza:
Első és másodikkal azonnal, első hónapban, harmadikkal 8 hónap után.
16/25 anonim válasza:
1. baba 11.hónapban
2. baba 5. hónapban jött össze
17/25 anonim válasza:
Jól látom, hogy akinek elsőre sikerült az le lett pontozva? Kérdező csak remélem, hogy nem te voltál, hanem csak egy irigy nőszemély! Szegyellje magát! Nem a többi tehet róla, ha neked nem sikerült!
18/25 anonim válasza:
Januárban kezdtünk próbálkozni és március végén fogant a bébink. Az első ciklusban nem használtam ovu testet és a hőmet sem mértem. Februártól tudatosan követtem mindent. Ebben a 3 hónapban nekem 4 ciklusom volt (mivel rövidek a ciklusaim).
Ha úgy vesszük 3 hónap alatt összejött. De a 4. próbálkozós ciklusban. :)
19/25 anonim válasza:
Nagy örömömre az első hónapban sikerült!
20/25 anonim válasza:
Első baba 1. hónapban, második baba 14. hónapban fogant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!