Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most sem sikerült? 28 naposak...

Most sem sikerült? 28 naposak a ciklusaim, mindig. Most a 27. napra jött meg, de egészen más volt mint eddig.

Figyelt kérdés

A szokásos délelőtt helyett kora hajnalban jött meg, kevés vérrel, ami olyan volt mintha vizes lenne. Egész napra elég lett volna egyetlen betét ( persze ennek ellenére cseréltem). A második nap reggel ébredéskor volt egy picit több, de utána napközben megint csak minimális, akkor is elég lett volna egyetlen betét. Harmadik nap délutánra pedig teljesen el is múlt. Hormon probléma lehet? Mivel megjött nem reménykedek a babában..:(

Köszönöm előre is a válaszolat!

2015. júl. 15. 05:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Ebben én nem látok semmi különlegeset, nem minden ciklus ugyanolyan. Nem vagy terhes, ezt te is leírtad. Akkor nem értem mi a kérdés.
2015. júl. 15. 08:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Várd meg a következő mensid,és ha az is ilyen lesz vagy kevesebb akkor menj el nőgyógyászhoz,és nézesd meg magad!

Csak azért írom ez,mert nekem is így kezdődött,és a második mensim is más volt,de inkább már csak barnázás.Tesztelgettem otthon,mert utoljára a lányommal volt olyan hogy megduzzadtak a melleim meg kieresedett,plusz meg volt a szagérzékenység és gyakori vizelési inger!Minden tesztem full negatív,és nem hagyott nyugodni a dolog és el mentem dokihoz aki alátámasztotta hogy igen is van bérlő odabent!!!

Persze ezzel nem azt akarom mondani,hogy tutira terhes vagy,de nem kizárt!

Majd írd meg mi lett!

2015. júl. 15. 08:56
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

nem teszteltem eddig, de a kedves utolsó válaszoló véleménye elapján reggel csinálok egyet... hátha.

2015. júl. 15. 09:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy-egy fura menzi tényleg belefér néha, ez természetes. De egy védekezés nélküli hónap után szerintem is megér egy tesztet.
2015. júl. 15. 09:51
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi.

nem tudom, nem merem elbízni magam, majd reggel kiderül. bár bizonytalan vagyok, pont 15 napja volt peteérésem és bár akkor is együtt voltunk, nem korai még tesztelni?

2015. júl. 15. 10:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem korai, de ha gondolod várj még 1-2 napot vele (de úgysem bírod ki) :D
2015. júl. 15. 10:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem korai, hanem felesleges, mert megjött. De csináld, ha ettől nyugszol meg.
2015. júl. 15. 10:16
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös..:D igazad van - nem fogom kibirni..:))

Kedves 6.os, lehet, hogy neked van igazad - de jobb nekem ha biztosat tudok.

2015. júl. 15. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!