Ki nem varja 20-ra? Es ki mivel probalkozott baba ugyben, gyogyszerek, vitamin? Izgultok mar hogy sikerult e?
Figyelt kérdés
2015. júl. 14. 09:01
41/109 anonim válasza:
3as vagyok. Erre gondoltam én is,de nekem nem volt még ilyen. Múlthónapba egynappal korábban jött meg.
42/109 anonim válasza:
Sziasztok! Hát én kiestem a kosárból... Elkezdtem barnázni, szóval itt nincs esély már! :( :'( De nektek nagyon szurkolok!!!! Niki
43/109 anonim válasza:
Nagyon sajnálom. :( szerintem nekem is megfog majd kiderül,de fel a fejjel. Új hónap új remények. Írj majd Niki!:) 3as
44/109 anonim válasza:
Hát szívem szerint most leállnék a dolgokkal... Nincs kedvem megint ezt átélni, de a párom úgyse megy bele. Ő nem is keseredett el, hisz neki ott van már a kislánya. Na mindegy! Attól még itt jelen leszek :) Minden jót nektek, és sok sikert! Niki
45/109 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnalom Niki :(
Nehez tudom de tul kell elni sajnos,kovetkezo honapban probalj ovu tesztet hasznalni,figyelj minden jelekre ,es legyetekegyutt amikor jol esik.en is igy voltam nem eroltettem anak ellenere sem hogy clostit szedtem,nem akartam kenyszerbol,egyutt leni a ferjemel.
Ma gondolkozom teszteljek e megint ? Mar ugy utalom ezeket a teszteket, mindig negativ: -(
A closti miatt most kitolodott a ciklusom kb olyan 5 napot igy 25 re nemvarom,szoval tiszta ideg vagyok mert nem tortenik semi!
De tovabra is drukolokkk mindenkinek legyen mar pozitiv teszt lanyok....
2015. júl. 21. 09:11
46/109 anonim válasza:
sziasztok! én 27 éves vagyok, és jaunár 1. óta próbálkozunk, eddig semmi sem történt. Bár én nem hőmérőzök, meg azt se tudom hogy mikor van peteérésem, ha van egyáltalán... 8 évig szedtem fogamzásgátlót, és novemberbe hagytam abba, azóta össze vissza jön meg a menzeszem. a ciklusaim azóta 24-35 naposak. az előző hónapban június 22.-én volt utoljára meg. akkor 24 napos ciklushossz sikerült. Néha szokott mellfeszülés lenni, ami a menstruáció előtt egy héttel már jelentkezni szokott, de az sincs minden hónapban. Lehet valami bajom is van, bár nekem soha nem voltak görcseim se. Eddig háromszor teszteltem a 7 hónap alatt, de már azt sem veszek, mert csak csalódik az ember. Ma vagyok a 29. ciklusnapon, és még mindig nincs semmi. Szerintetek normális?
47/109 anonim válasza:
Nem görcsöltem eddig se rá, hogy pont ovukor együtt legyünk, az túl mű. A párom már ettől a "pár" teszttől is kivan, nem hogy még LH-teszteljek is... Amúgy az ovumat mindig érzem, szóval nem is indokolja semmi a tesztet. Utolsó: gyógyszer abbahagyása után természetes,hogy össze-vissza jön meg. Viszont ha ma vagy a 29. napon, és semmi jele nincs a menzinek, lassan tesztelhetsz, szerintem, de az lenne ideális,ha várnál pár napot még, biztos,ami biztos, mert addig vagy megjön (reméljük nem), vagy már szép 2 csíkos teszted lenne! Sok sikert! Üdv: Niki
48/109 anonim válasza:
Kérdező! Ha tesztelsz írd meg mi lett az eredmény, érdekel mi van veletek sorstársak :) 3-as
49/109 A kérdező kommentje:
Mindenkep megirom ha tesztelek.
2015. júl. 21. 11:21
50/109 anonim válasza:
Annyira jó lenne,ha nektek sikerülne! Nagyon szurkolok. Hát mi leállunk a baba projekttel azt hiszem egy időre, mert úgy összevesztünk a párommal, hogy nem is szól hozzám :D :( De legalább nem kell megint izgulnom,hogy megjön-e :D Minden rosszban van valami jó :D Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!