Ki nem varja 20-ra? Es ki mivel probalkozott baba ugyben, gyogyszerek, vitamin? Izgultok mar hogy sikerult e?
Ma megint hányinger. Imádom a tükörtojást meg a szalonnát de most a szaga se esett jól..beleharaptam és öklendeztem tőle. Jobb alhasi szurkáásom már egy hete megvan.(ez hol enyhébb hol erősebb) meg az előbb volt egy olyan görcs mint mikor megjön..ja és aludtam rendesen este de nagyon álmos vagyok most.
Ti hogy vagytok csajok?
36 eves vagyok a ferjem 38 .
Nekem neha enyhen megjonerzes de elszall :-o
Derekam faj,de azt betudom a rehumamnak,
Ja es Megint elkapott az etvagy :-)
Es megvan meg a kremes folyasom.
Nálam sincs semmi mentes előjel,ne is legyen! Este ki jött az arcomon patinás nahhh gondolom megint megfogalmazása jönni mert így szokott lenni menni előtt :(
De meg reménykedem szokás szerint :(
Mert most ében a ciklusban később volt ovum, már ha az volt?:-o tesztelték lányok ma?szerintem simán lehet már hisz németet napja van,és ha van baba meghatározott halvány csíkos lenne akkor is már kéne jelezz a teszt.szurkolok nektek hogy pozitív teszteket produkálják:-)
Irjatokkkkkkk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!