Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 16 éves barátnőm lehet terhes?...

16 éves barátnőm lehet terhes? Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy az óvszer kiszakadt pontosan nem udtam megvizsgálni, 3. alkalm volt. A menzesze megjött 3 napra rá, viszont alig tud enni, szédül, hányingere van, fáj a feje. Ha ne adj Isten terhes lenne, akkor azt szülők nélkül el lehet vetetni? Mert szülőkkel egy öngyilkosság lenne.
2015. júl. 13. 08:38
1 2
 11/14 Gabi86 ***** válasza:
Nőgyógyászhoz is el lehet menni ő is megtudja mondani.meg legközelebb esemény utáni tabletta.(azt hiszem 72 óra eltelte előttig még be lehet venni,îgy nem lesz terhes)
2015. júl. 13. 23:51
 12/14 A kérdező kommentje:
Mára már lázas lett. Szóval nem a terhesség. Amúgy még meg szeretném kérdezni, hogy egy óvszerre mikor mondható, hogy kiszakadt? Egy nagyon nagyon kis lyukra is azt mondják?
2015. júl. 14. 21:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen, egy nagyon nagyon kis lyukra is azt mondják..

Tudom, hogy 16 éves vagy és még ilyenkor nem fogod fel, de tönkretehetted volna a barátnőd életét ezzel, hiszen egész életében végigkísérné a tudat, hogy nem adott esélyt egy embernek..Tudom, hogy még nem hallottál erről, de azt ugye tudod, hogyha valaki az első babáját veteti el az nagyon kockázatos? és ha miattad nem lehetne többé gyermeke?

2015. júl. 16. 22:21
 14/14 A kérdező kommentje:
Azért mert 16 éves vagyok miért ne fognám fel? Nem minden 16 éves csőlátású. Nem véletlenül aggódtam a szülei miatt is. Nem éppen a legjobb a családi háttere és alig várom, hogy nagykorú legyen és hozzám költözzön.
2015. júl. 16. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!