Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ha ruhába...

Lehetek terhes ha ruhába bukunk össze?!

Figyelt kérdés

Lehetek terhes ha mind kettőnkon ruha volt?

Ha esetleg volt elovaladek az at tud hatolni a ruhan?

Behatolas semm történt!

Komoly válaszokat!

2015. júl. 12. 17:54
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Ismerjük a mondást az alacsony az állatkerttel és a kerítéssel :D

Jelen esetben az iskola kerítése tartja vissza ezeket az idiótákat, csak sajnos az iskola nyárra bezár :/

2015. júl. 12. 18:48
 32/41 A kérdező kommentje:

Nem unatkozok!

Csak szeretnek kapni egy választ hogy ilyen módon lehetek e terhes!?

Koszonom!

Vicc nelkul!

2015. júl. 12. 18:48
 33/41 anonim ***** válasza:
80%
Kaptál, többet, vicc nélkül, mit nem értesz még? Senki nem fogja azt mondani, hogy nem vagy terhes, mert ez veszélyes. Orvoshoz kell menned. Ráadásul nem csak a saját életed veszélyezteted, hanem a leendő gyermekedét is.
2015. júl. 12. 19:13
 34/41 anonim ***** válasza:
Atya-ur-isten
2015. júl. 12. 19:25
 35/41 anonim ***** válasza:
81%
Én úgy lettem terhes a bátyámtól, hogy anyám együtt mosta a bugyimat azzal a törölközővel, amit tesóm használt, szóval gondolhatod... Még csak össze sem érintettük... :D
2015. júl. 12. 19:35
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Együttlét közben nem tüsszentett rád véletlenül? Sokan nem tudják, hogy s terhesség cseppfertőzéssel is terjed. A szex nem gyerekjáték!! Ezért való csak érett,felvilágosult embereknek.
2015. júl. 12. 20:25
 37/41 anonim ***** válasza:
85%

tényleg így van ahogy írják, én a buszon lettem így terhes, sajnos mire kiderült már nem emlékeztem ki mellett ültem, így nem tudjuk ki az apa :/ e szerencsés vagy, legalább emlékszel kivel dörgölőztél!

majd írj ha megszületett! kíváncsi vagyok lesz-e ruha rajta! :D

2015. júl. 12. 20:37
 38/41 anonim ***** válasza:
87%
Köszönöm, made my day.
2015. júl. 12. 21:28
 39/41 anonim ***** válasza:
87%

Istenem, de jókat röhögtem! Köszi! :D

Amúgy nem lehetsz terhes, mert a gyereket a gólya hozza.

2015. júl. 12. 21:35
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Gondterhes lehetsz! Eszembe jutott a Csupasz pisztolyból a biztonságos szex jelenet. Nektek is egy embernagyságú óvszer kéne, nehogy mégis becsusszanjon valami molysperma a fiúd zsebéből.
2015. júl. 12. 22:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!