Ismerjük a mondást az alacsony az állatkerttel és a kerítéssel :D
Jelen esetben az iskola kerítése tartja vissza ezeket az idiótákat, csak sajnos az iskola nyárra bezár :/
2015. júl. 12. 18:48
32/41 A kérdező kommentje:
Nem unatkozok!
Csak szeretnek kapni egy választ hogy ilyen módon lehetek e terhes!?
Koszonom!
Vicc nelkul!
2015. júl. 12. 18:48
33/41 anonim válasza:
Kaptál, többet, vicc nélkül, mit nem értesz még? Senki nem fogja azt mondani, hogy nem vagy terhes, mert ez veszélyes. Orvoshoz kell menned. Ráadásul nem csak a saját életed veszélyezteted, hanem a leendő gyermekedét is.
2015. júl. 12. 19:13
34/41 anonim válasza:
Atya-ur-isten
2015. júl. 12. 19:25
35/41 anonim válasza:
Én úgy lettem terhes a bátyámtól, hogy anyám együtt mosta a bugyimat azzal a törölközővel, amit tesóm használt, szóval gondolhatod... Még csak össze sem érintettük... :D
2015. júl. 12. 19:35
36/41 anonim válasza:
Együttlét közben nem tüsszentett rád véletlenül? Sokan nem tudják, hogy s terhesség cseppfertőzéssel is terjed. A szex nem gyerekjáték!! Ezért való csak érett,felvilágosult embereknek.
2015. júl. 12. 20:25
37/41 anonim válasza:
tényleg így van ahogy írják, én a buszon lettem így terhes, sajnos mire kiderült már nem emlékeztem ki mellett ültem, így nem tudjuk ki az apa :/ e szerencsés vagy, legalább emlékszel kivel dörgölőztél!
majd írj ha megszületett! kíváncsi vagyok lesz-e ruha rajta! :D
2015. júl. 12. 20:37
38/41 anonim válasza:
Köszönöm, made my day.
2015. júl. 12. 21:28
39/41 anonim válasza:
Istenem, de jókat röhögtem! Köszi! :D
Amúgy nem lehetsz terhes, mert a gyereket a gólya hozza.
2015. júl. 12. 21:35
40/41 anonim válasza:
Gondterhes lehetsz! Eszembe jutott a Csupasz pisztolyból a biztonságos szex jelenet. Nektek is egy embernagyságú óvszer kéne, nehogy mégis becsusszanjon valami molysperma a fiúd zsebéből.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!