Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehetek terhes? Vagy lehetetlen

Lehetek terhes? Vagy lehetetlen

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, még barátom sem volt nem feküdtem le senkivel. A terhesség jeleit észleltem, és nagyon meg vagyok ijedve ( a menszeszem még nem állt be, de már 1 hete meg kellett volna jönnie, fehér váladék alul, viszkető érzés a mellnél)

válaszoljatok minél hamarabb létszi

2015. máj. 10. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem voltál senkivel akkor szerinted mitől lennél terhes?
2015. máj. 10. 18:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Tuti nem?
2015. máj. 10. 18:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem. Ebben a korban még nem áll be teljesen a ciklus.
2015. máj. 10. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Tuti nem, kivéve ha te vagy Szűz Mária.
2015. máj. 10. 19:05
 5/5 anonim válasza:
Lehetséges, hogy terhes vagy szűzen. Ez attól lehet, hogy születéskor egy olyan rendellenesség lépett fel, amitől megindult a posztembrionális fejlődés hiperciklusos szakasza, vagyis anyukád petesejtje nem fejlődött át teljesen a megtermékenyítés során, és a te szervezetedben folytatja. Magyarul a még zigót állapotban lévő ikertestvéred nem anyukádban, hanem benned kezdett el növekedni. Ha az illető eléri a legalább 10 éves kort, onnan már előfordulhat ez a folyamat, de a 9 hónap helyett csak 5-t vesz igénybe, és a csecsemő agyhalottan születik, azaz olyan mintha nem élne. Ez egy rendkívül ritka rendellenesség, én szülészorvos vagyok és erre gyanakszom. Azt tanácsolom, hogy fordulj a szüleidhez, vagy háziorvosodhoz sürgősen!!! Az ilyen nem játék!!!!!!!
2015. máj. 10. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!