Gyógyszerek, antibiotikumok, hogy hatnak a terhességre?
Figyelt kérdés
Kisbabát szeretnénk és a kérdésem az lenne, h 16ra nemvárom és most megfáztam, szedem a gyógyszereket ez befolyásolhatja vagy akkor ebben a hónapban nemis kell reménykednem?És még egy kérdés E-vitamin tényleg jó vagy maradjak csak a folsavnál?2015. júl. 12. 15:33
1/4 anonim válasza:
Úgy tudom ilyem korán még nincs jelentősége,az E vitamin a peteérést segíti úgy tudom.lehjobb a terhesvitamim abban minden benne van.jobbulást és mielőbbi babavárást!!!!
2/4 anonim válasza:
Nemvárt előtt tényleg nem árt a gyógyszer. Terhesvitaminokban pedig van minden ami kell.
3/4 anonim válasza:
Nem befolyásol semmit a megfázás, betegség terhesen is becsúszik, nem lehet kivédeni. Ha nagyon elővigyázatos akarsz lenni, olyan gyógyszert kérj, amit kismamák is szedhetnek. A legtöbb antibio szedhető terhesen is, lázra, fájdalomra meg ott a Panadol.
A folsav elég szerintem, amíg nem tesztelsz pozitívat, ha egyébként egészségesen táplálkozol, a drága terhesvitamin nem szükséges. A folsavat viszont jól teszed, arra szükség van már azelőtt is, hogy megtudod, hogy terhes vagy.
Az E vitamint én csak ovuig szedtem, mert azt olvastam ha túl sok van belőle szívproblémát okozhat a babánál. Az orvosom ezt nem tudta megerősíteni, de én így voltam nyugodt. :) Igazán a peteérésnek tesz jót, ezért is elég sztem ovuig szedni.
12+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!