Szerintetek utalhat terhességre, ha ebben a hónapban sokkal érzékenyebbek a melleim mint általában?
A párommal babát tervezünk. Tudom nem szabad túlbonyolítani a helyzetet, csupán kiváncsiságból teszem fel a kérdést...talán voltatok hasonló helyzetben?!
Ovu környékén együttvoltunk a párommal. Már több mint 1 éve próbálkozunk de nem jön a baba. Igaz hónapról hónapra rengeteg tünetet észleltem magamon, de megtanultam kizárni ezeket mert nem visznek előre. De ez a hónap más...még több mint 1 hetem van mensiig és már napok óta fáj és érzékeny a mellem. Nekem mindig így van mensi előtt, viszont nem 10-12 nappal előtt kezd el fájni hanem 5-6 nappal talán. De most nagyon fáj már napok óta...és ezt furának tartom. A ciklusaim pontosak, 28 naposak, peteérést mindig megérzem ciklus közepén. Ennek ellenére nem jön a baba. De most szerintetek ez jelenthet babát? Nem mesélem be magamnak csak kiváncsi vagyok.
Köszönöm!
Nem, de ettõl lehetsz terhes. Sok sikert. Nekünk majdnem két év kellett hozzá.
Leírom, hogy nekem milyen eseteim voltak a mellemmel kapcsolatban.
1) nem fájt a mellem-nincs baba
2) ovutól fàjt a mellem-nincs baba
3) ovu után egy héttel kezdett fájni-nincs baba
4) mensi elõtt 2-3 nappal kezdett-nincs baba
5)mensi napja elõtt fájt csak-nincs baba
6) néha fájt, néha nem-nincs baba
Mikor terhes lettem, asszem a 6- os verzió volt. De ugye NÁLAD nem biztos, hogy ez lesz. Azért hajrá!
Ja használj ovitesztet. Eléggé meglepõdtem. Megéreztem a peteérést, tipikus nyák is megvolt, erre ehhez képest 3 nappal késõbb jelezte a teszt.
Köszönöm szépen a választ!
És gratulálok a babához!
Utalhat persze, de nem feltétlen. A legtöbb ilyenkor észlelt tünet menszire és babára is utalhat. Nekem is van sokszor, hogy már ciklus közepétől fájdogál a cicim, ilyenkor frászt kapok, hogy "úton a kistesó"?? De még eddig nincs.. Amúgy amikor terhes lett, ha jól emlékszem semmi cicifeszülés/fájás nem volt egyáltalán.
Nekünk is 1 év kellett a babához. Én egyébként elkezdtem inni cickafark+palástfű teát. Nem tudom, h segített-e,de a baba végre sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!