Lehetek terhes? (kerlek segitstek)
nyugi, nem lehetsz terhes
egyébként vannak tesztek, amelyek pár nap után kijelzik pl pepino
de a biztos a 2 hét
Keresd fel, a nőgyógyászod.
Itt senki nem fog érdemben tudni segíteni neked.
Az esemény utáni tabletta, egy hatalmas hormondózist ad a szervezetednek, így igen lehet attól is barna folyás.
A szüzesség elvesztése utáni vérzés, függ a behatolás hevességétől, és egyéntől. Nem hiszem, hogy a barna folyásban ez közre működhetne.
A terhességre, akkor is megvan az esélyed, ha a barátod, ejakuláció előtt kiveszi a péniszét belőled, mivel az elő váladék is tartalmazhat életképes spermiumokat.
SOHA ne engedj a kísértésnek, és védekezés nélkül, ne szeretkezz. nem csak a terhesség miatt, de a fertőzések elkerülése végett is. ( PL HPV vírus, amit a fiatal férfiak hordoznak. Önmagukra nem veszélyesek, de rád igen )
A terhességed valószínűsége, nagyjából semmi, de mint mondtam, keresd fel a nőgyógyászod.
Valamint ami a legfőbb, 16 évesen, ne igyál alkoholt.
Felnőtteknek sem ajánlatos, főleg neked nem.
A barna simán lehet a gyógyszertol. A hasmenés mondjuk befolyásolhatja, esemény utáninál pontosan nem tudom, sima fogigátlónál súlyos hasmenés számít ha a bogyó bevétele és hasmenés közben nem telt el 3-4 óra.
Amennyire én tudom, az esemény utáni leválasztja a méhnyálkahártyát és ez okozhat görcsöket és barnázást is, egyébként ha terhesség esetén az aktus után minimum egy héttel lehetne ilyesmit érezni, én nem aggodnek, nyugi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!