Ki nem várja március 15-e körül? MI van veletek? Nem vagytok még kikészülve?
Szia!
Én NEM várom márc. 15-e körül,de 13-án lesz az esküvőnk....olyan jó lenne,akkor egy pozitív teszt is....
Na,akkor aztán tényleg én lennék a legboldogabb a világon:)!
Ne készítsd ki magad, attól nem lesz jobb és a baba sem fog jönni. Én úgy gondolom, hogy akkor választ ki a bébi:), amikor ő akar. Eddig nem akart mindket, de lehet mostmár másképp gondolja...
Szorítok neked!!!!
Szia!
Én is márc. 15 körül nem várom. Mi is lassan 1 éve próbálkozunk. Ebben a hónapban én is teákat ittam, ovuteszt. Jó lenne végre "hasat növeszteni". Én jövő héten megyek orvoshoz, hogy már ennyi ideje nem sikerül.
nekem ma megjött..elkezdjük ÚJRA a laborokat és muszáj nekem is visszamennem a dokihoz..totál kivagyok
Remélem összejön az esküvőre...nekem tavaly pont előtte ment el egy héttel, 10 hetes terhes voltam...azt hittem nem bírom végigcsinálni a ceremóniát...
Sajnálom :(
Remélem minél hamarabb sikerül!!!
A 13-ai esküvős vagyok..
Nagyon sajnálom a történteket! Együtt tudok érezni veled! Nekem is ment már egy babám,sőt már egy petevezetőm nincs is meg...de fel a fejjel! Lesz babánk!!!
Amúgy szerintem nekem is meg fog jönni,mert már fáj a derekam..
Drukkolok neked!!!
Az esküvős vagyok..
Most én is stresszelek, hogy mi lesz, ha most sem akar jönni....nekem világvége lesz egy kicsit,az biztos...de ha már itt vagyunk egymásnak,akkor adjunk erőt a másiknak!Én jelentekezem,hogy mi lett 15-e körül. Addig is Palástfű tea, Elevit, Vas vital+folsav na meg persze a jól megérdemelt szex!;)
Sziasztok!
Második vagyok. Sajnos nekem is megjött. Most elkezdtem szedni barátcserjét, hátha segít valamit.
Milyen volt az esküvő?
Az esküvős vagyok!
Szombaton reggel egy nagyon halvány pozitív tesztel kezdtük a napot,úgyhogy a legeslegjobb nászajándékot kaptuk:)!Babás vagyok!!!!!
Az esküvő így még meghittebb volt számunkra:)!Csak 12-en voltunk,az esküvő után volt egy vacsi.Álmomban sem gondoltam volna....főleg,hogy abból a petefészekből való a babánk, amihez már nincs petevezető.....Soha nem voltam még ilyen boldog. 22-én megyek dokihoz, addig is vigyázok magamra nagyon........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!