Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelent ez a nőgyógyászati...

Mit jelent ez a nőgyógyászati eredmény?

Figyelt kérdés

Ma voltam vizsgálaton mert elég sokat fáj a hasam és a derekam.Kézzel vizsgált,és ezt írták a papíromra:

UM:3 hete

P:0

AB:0

ST:Has puha betap.nem érzékeny.

Ép külső genitáliák-Kp.tág vag.sima portió mellől,zárt nyakcsatorna uterus rendes nagy RFV-ben környezete szabad.

Adnexumok részéről kóros nem tap.Douglas nem ledomborított.Vérzés nincs Kp.fluor.

Most mondta a doki,hogy nagyom hátrahajló méhszájam van.Ettől most azért megijedtem,mert még soha nem mondta egyik doki sem.

A hátrahajló méhszájtól azért kitudná tapintani a terhességet?Nem befolyásolja?

Decemberben voltunk együtt utoljára.

2010. márc. 4. 11:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A következőt írta a dokid: Utolsó menzesz 3 hete abortusz nem volt. Ép külső nemi szervek, közepesen tág hüvely, sima méhszáj (mármint a felülete), zárt nyakcsatorna, méh nagy hátrahajló pozívióban. Vérzés nincs, közepes hüvelyváladékozás. Ja, a Douglas, az egy üreg a gát mögött, ez válassza el a hüvelyt és a végbelet de az is rendben van szerintem. Nekem is hátrahajló méhem van, de már szültem is, és semmilyen problémát nem okozott. Általában szex közben okozhat problémát, mert a hátrahajló méh miatt a méhszáj máshogy áll, és ha a partner beleütközik, az fájdalmat okozhat, de nem törvényszerű. Természetesen a terhességet ki lehet tőle tapintani, de szerintem ha decemberben voltatok együtt utoljára, akkor valószínűleg nem vagy terhes, mert már lettek volna jelei. A hátrahajló méh helyzetét egyébként az is befolyásolja, mennyire van tele a hólyagot. Minél jobban, annál nagyobb a dőlésszög a vizsgálatnál. Ezért néha észreveszik (ha tele a hólyagot), néha meg nem. Szóval ez teljesen normális, ne aggódj. Ez olyan, minthogy van akinek egyenes haja van, másnak meg göndör.
2010. márc. 4. 11:25
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ!

Az a baj,hogy elég rosszul vagyok régóta.(szédülés,hányinger,hasfájás,derékfájás,fejfájás)

A tesztek negatívak,2-szer volt azóta menstruációm,és már 2 nődokinál is voltam most két héten belül.

Na, de akkor mért vagyok rosszul?

Azért a 2 doki közül az egyik csak észre vette volna a terhességet,ugye?

2010. márc. 4. 11:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Biztosan észrevette volna, ha terhes lennél, a tüneteidet valószínű más okozza, majd kiderítik, micsoda, ne aggódj.

ҝ

2010. márc. 4. 11:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Magánnál voltál?
2014. okt. 25. 16:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Uh-val nem vizsgált?
2014. okt. 25. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!