Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Láttok rajta valamit, vagy...

Láttok rajta valamit, vagy teljesen megbolodnultam és hallucinálok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. júl. 9. 11:23
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Én is csak telóról látom. Meg élőben
2015. júl. 9. 12:25
 12/24 anonim ***** válasza:
Negatív :-(
2015. júl. 9. 13:22
 13/24 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo, ha egy teszt pozitiv, akkor azon latszik a ket csik. Ha csak halvanyan is, de latszik eloben is, telefonon is, szamitogepen is. Azt nem kell szetszedni, nagyitani, negativba tenni, megszavaztatni, mert egyertelmu.

Nem azt mondom, hogy nem vagy terhes, de ez a teszt egyelore full negativ.

Amit te lathatsz az szellemcsik vagy szaradasi csik.

2015. júl. 9. 14:15
 14/24 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, ha egy teszt egyértelműen pozitív, azt nyilván nem kell feltenni ilyen oldalra, értelme se lenne. Ha egyértelműen látnám a csíkot, akkor nem kérdezném senkitől. Azért kérdezem, mert nem vagyok biztos benne, és erre van az oldal. Ha nem tetszik, nem kell válaszolni :)
2015. júl. 9. 14:24
 15/24 anonim ***** válasza:
Na csináltál ma reggel? Muti ha igen:)
2015. júl. 10. 11:43
 16/24 A kérdező kommentje:
Csináltam, de negatív... Vagyis valami mintha lenne rajta, de halványabb, mint ezen, pedig ez is nagyon halvány volt...
2015. júl. 10. 12:00
 17/24 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo, igazad van, ez az oldal jo arra, hogy ha valakinek van egy olyan tesztje, amin ket csik van, de a masodik csik nem egyertelmu, hogy rozsaszin csik vagy szaradasi/szellemcsik, akkor azt meg lehet vitatni.

De a te teszteden csak egy csik van.

Ha csak te latod a masodik csikot, es mi nem, akkor az nem pozitiv.

2015. júl. 10. 12:43
 18/24 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat az én első tesztemen is csak én láttam a csíkot
2015. júl. 10. 12:58
 19/24 A kérdező kommentje:

Kedves 17. válaszoló. Nem tudom hol láttad, hogy azt írtam volna, hogy ez pozitív teszt. Nem azt mondtam. Azt mondtam, hogy én látok valamit rajta. Most is látom. Élőben is, képen is. Nyilván, egyelőre negatívnak veszem, de ha egy leheletnyi csík is van rajta, az már bizakodásra ad okot nekem...

Én pl az ilyen típusú kérdéseket nem értem http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes.. , ahol totál egyértelmű a csík, mégis megkérdezik... Szeirntem csak gratulációt vadásznak, nem hiszem, hogy nem látják, hogy egyértelműen pozitív. Mégse szólok bele, nem kommentálom, nem tetszik, továbbmegyek.

2015. júl. 10. 13:58
 20/24 A kérdező kommentje:

Ilyen lett a délutáni

[link]

2015. júl. 10. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!