Ez lehetséges vagy ez most mi?
Figyelt kérdés
Csinaltam egy terhessegi tesztett június 2 ami halvanyan de pozitiv lett, !eg ezt torokorszgban csinaltam meg utana ra egy hetre június 8-an csinaltam meg egy terhessegi tesztett eztmar magyarorszagon azis pozitiv lett ...akkor 11-en elmentem nogyogyaszhozz aztmonta o nemlatt semmit menjek vissza 18-an hat visszamentem de akkor megjott de nemis igazan olyan volt a verzesem amilyen szokot lenni nekem nagyon szoktam gorcsolni s most eppen hgy gorcsoltem es csak 3-4 napott volt meg a szokasos 6-7 nap helyettt ...hat akkorse lattott semmit ezert elkuldot beta hcg teszt vizsgalatra az eredményem 19-en csinaltak <1,00 mIu\ml......<5,00 valid.....szoval aztmonta az orvosom nem vagyok terhess de akkor mar megse vizsgalt es ennyi volt...de azotta folyamatosan !egint hanyingerem van a cicim nagyon feszul a koldokomnel szurkalast erzek..... Hat ezert ma ugydontottem julius 6-an hogy csonalok !eg egy terhessegi tesztett ami megint pozitiv lettt!!!!!!. Es azt hozzatenem hogy utoljara csak majusban -junius 1-en voltam egyutt a paromal....szal a vizsgalatok elott.... Mert o kint van mar egy honapja kulfoldon...... Mar orvoshozz se merrek elmenni mert legutobbis amikor montamneki amikormeglett a beta hcg tesztem hogy ez nem olyan verzes volt ami szokott lenni es meg mindig rosszul erzem magam akkor aztmonta ne foglalkozak vele a beta hcg teszt szerint nem vagypk terhess es ennyi volt.......2015. júl. 6. 16:02
12/17 anonim válasza:
Mésik doki! 3 teszt pozi.. tuti baba. 3 teszt nem tévedhet.
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek , hogy válaszoltatok nekem.
Holnap erőtt veszek magamon és elmegyek más dokihozz is hogy nézzen meg, remélem nemfognak hulyenek nezni hogy minek megyek ha a beta hcg alacsony volt.
2015. júl. 9. 21:34
14/17 anonim válasza:
Majd írd meg mi volt a dokinál.
16/17 A kérdező kommentje:
Jelentem, nem jutottam elobbre. Voltam orvosnal megint. Ott aztmonta az orvos hogy nemlatt semmit . De visszont nemtudja őse hogy mivan mert a nyálkahártyám 5 mm vastagságu ami utalhatt a terhessegre erre megkerdezem hogy most akkor terhess vagyok aztmonta lehetseges de akkoris kessobbi egyuttletbol lehet a baba nem abbol amit leirtam font. Mondom ez szep es jo csak hogy en a vizsgalatok elott voltam utoljara egyutt a paromal szal ez kizarva erre nagyott nezett hgy most mivan ő se erti s megkerdeztem megint hgy most akkor mi a helyzett erre ravagta hgy nem akkor nem vagyok terhess de azert varjak ha nemjonne meg a verzesem vagy megint olyan keves lenne akkor menjek vissza . mondom hat kosszonom nem jutottam elobre ezzel a vizsgalatal.
2015. júl. 14. 21:00
17/17 anonim válasza:
s5mm? Az nem utal terhessegre egyaltalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!