H.kitti91 kérdése:
Lehetséges, hogy kisbaba?
Figyelt kérdés
Talán egy kis biztatásra vágyom. Kicsit már letörtem, és talán már nem is hiszek.. 9 hónapja próbálkozunk. Mostanában az utóbbi 2-3 hónapban minden hónap 19-én jött meg.Most igyekeztünk legkevésbé a babán. Sok volt az egyéb teendőnk.. de most persze ismételten késik a szokásos 19-e helyett. ha 19-ét számolom 4 nap késés után ha 28 napos ciklust veszem alapul 7 napos késésnél teszteltem negatívat. Ott már le is törtem. Sőt most sem reménykedem igazán.. Most így 13 nap késés után már nem is tudom mit higgyek. Erős derékfájdalmam van és sűrűn járok mosdóba. De lehet, hogy ez csak felfázás. Ma kezdett el csak fájni a mellem..és égni a gyomrom.. De ez még annyi minden lehet... :( Ma veszek egy tesztet.. :( Szerintetek lehet??2015. jún. 29. 13:18
1/9 anonim válasza:
Azért egy teszt nem ártana:) Ha negatív, akkor pedig nőgyógyász, hogy kivizsgálják a rendszertelen ciklus okát.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, holnap reggel csinálok.. De már annyit teszteltem.. :( Annyira hihetetlennek gondolom, hogy most pozi lesz.. De a héten mindenképp doki lesz.. vagy így vagy úgy...
2015. jún. 29. 13:53
3/9 anonim válasza:
A derékfájás és a sűrű pisilés akár tünet is lehet. Mennyi volt a legtöbb, amennyit késett? A mellfájdalom és a gyomorégés is lehet tünet.
4/9 A kérdező kommentje:
1szer volt 3 hét is.. de az csak az elején fordult elő, szerintem csak azért mert akkor döntöttünk úgy hogy babát vállalunk és rá stresszeltem. egy 3 hónapja teljesen pontos volt a menzeszem... Én már félek ezeket tünetnek venni... de érdekes hogy most a 2.hét végén kezd el fájni a mellem... de már eléggé negatív vagyok...
2015. jún. 29. 14:33
5/9 anonim válasza:
Ne legyél szomorú. 6 éve várom a csodát hogy hátha majd most össze jött. ..ebben a hónapban annyira biztos voltam benne....aztán a teszt megint negatív. ....pedig tünetek is vannak....
6/9 A kérdező kommentje:
Uhhh.. 6 év? Jajj szegény.. és most ióta késik?
2015. jún. 29. 15:23
8/9 A kérdező kommentje:
Negatív.. :( Szóval a héten orvos.. :( És nem jó értelemben. :(
2015. jún. 30. 16:33
9/9 A kérdező kommentje:
Én azt hittem legalábbis hogy negatív. De ha élénken látszódó fehér csik van az pozi? Ugyan azon a teszten tegnap délutánin semmi nem látható. Ha száradási csík lenne akkor a másikon is látnom kellene nem?
2015. jún. 30. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!