Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitiv vagy negativ?

Pozitiv vagy negativ?

Figyelt kérdés
[link]
2015. júl. 5. 19:12
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Kérj egy sárgatesthormon vizsgálatot, ha megjön. Mert ez szerintem pozitív. Volt már ilyen veled?
2015. júl. 6. 14:23
 22/32 A kérdező kommentje:
soha nem volt ilyen velem.ami negativ volt az egyértelműen negativ volt mindig..de én a tegnapin láttam halvány piros csikot..most is látok.vannak gondok a hormonjaimmal az orvos csak annyit mondott rá hogy várjunk amig rendbe jön magától
2015. júl. 6. 14:27
 23/32 anonim ***** válasza:
Magától? Ez nem így működik általában, nem értem, mire gondolt. Nekem volt olyanom többször, hogy pozi teszt, majd megjött. Erre kaptam gyógyszert és megmaradt a babám.
2015. júl. 6. 14:34
 24/32 A kérdező kommentje:
3hónapig nem volt peteérésem.elmentem az orvoshoz mondta hogy ő nem akar felirni rá semmit várjuk meg amig megjön .vártam még 3 hónapot de semmi...aztán bekerültem egy kórházba más ok miatt és ott volt nőgyógyászati vigyzálat is és mondtam hogy már fél éve nincs peteérésem és menstruációm.felirt rá gyógyszert utána megjött de azóta is elég rendszertelen
2015. júl. 6. 14:37
 25/32 A kérdező kommentje:

"1. Beágyazódás

Ez a terhesség legkorábbi szakaszában jelentkező, pecsételő vérzés a megtermékenyítéstől számított 6-14. napon jelentkezik. A megtermékenyített petesejt méhbe ágyazódása okozza, néhány órától egy-két napig tarthat és mennyisége jellemzóen kevesebb (maximum harmada) a normális menstruációnak."

ha 28-29-én volt peteérésem akkor ez reálisan hangzik..

2015. júl. 6. 14:43
 26/32 A kérdező kommentje:
előző hónapban nem volt peteérésem.az lehet hogy ebben a hónapban kettő volt?
2015. júl. 6. 14:45
 27/32 anonim ***** válasza:

Úgy legyen. Nekem volt minden terhességemnél, de attól számítva 2 napra lett csak nagyon halvány pozi a tesztem. Ovu utáni 8. napon volt ilyenem.

Azért még tesztelj holnap reggel szerintem, és ne aggódj. :)

2015. júl. 6. 14:47
 28/32 A kérdező kommentje:
ha 28án volt ovu akkor tegnap a 7.DPO volt...és biztos hogy erősödött a csik mert volt még 2 tesztem de azokat csak szemmel lehetett látni nagyon keresve..ennél már nem kellett keresni
2015. júl. 6. 14:49
 29/32 A kérdező kommentje:
nem görcsölök..nincs semmi...csak ez a barna maszatolás...és nagyon ideges vagyok miatta :(
2015. júl. 6. 14:51
 30/32 A kérdező kommentje:
úgy látom kezd elmúlni
2015. júl. 6. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!