11/32 A kérdező kommentje:
igen a predictoron nincs semmi.az lett a reggeli pisiből negativ 2 napja
2015. júl. 5. 20:22
12/32 anonim válasza:
x-epilt vegyél.a Tescoban van 2db-os 6-700ft.
Az normálisan mutatja,hogy babás vagy vagy sem.
Én ezen a main látok valamit,de nem értem,hogy miért kétszer vastagabb a második csík rajta.Nekem nem egyértelmű még:(
13/32 A kérdező kommentje:
az egyik xepil volt ami halvány pozi lett de az is olyan hogy csak szemmel lehetett látni
2015. júl. 5. 21:00
14/32 anonim válasza:
Akkor szerintem babás vagy.Legalábbis nekem mindig az mutatta meg.Hiába vettem hiper-szuper érzékeny 10-es teszteket azokon még hómező volt,míg az x-epil halványan,de már mutatta.
15/32 A kérdező kommentje:
volt egy halvány pozi predictor egy x epil és most ez az összes délutániból.és lett egy reggeli xepil és preictor negativ reggeliből de azok még megjövetel előtt ill aznap mikor nemmeg kellett volna jönnie
2015. júl. 5. 21:06
16/32 anonim válasza:
Én is látom a második csíkot de a csík sokkal vastagabb.
Meg szerintem el van ázva a teszt.
19/32 A kérdező kommentje:
elkezdtem barnázni :( mi van akkor ha 28-29én volt ovum?akkor az megmagyarázná azt is hogy miért halvány a teszt..
2015. júl. 6. 14:19
20/32 anonim válasza:
szerintem pozitiv az alsó, a másikon nem látok semmit,
nekem volt beágyazódás miatt barnás vérzésem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!