Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A canesten kombi uno okozhat...

A canesten kombi uno okozhat enyhe vérzést?

Figyelt kérdés
Babát szeretnék, elvileg hétfőn volt az ovum, voltunk is együtt a párommal, ám kedden éreztem hogy lett egy kis gombám ezért vettem canesten kombi unot ( már nwm előszőr használtam). Felraktam kedden este, szerdán távozott belőlem a nagyrésze, csütörtök tapasztaltam egy kis rózsaszin folyást, szombaton enyhe vérzés lett belelőle, mára enyhült és már csak picit barnázok. Szerintetek ezt okozhatta a canesten? Vagy mi lehet a probléma? Még sose tapasztaltam ilyenkor semilyen vérzést vagy barnázást. Dokim sajnos szabin van...:-(
2015. júl. 5. 17:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy az okozna, inkabb mehszajseb. en biztos, hogy elmennek vele dokihoz, plane, hogy babat akartok! Ha a Tied szabin van, menj el egy masikhoz, egy sima sztk-s is kepes a gyulladas diagnosztizalasara. Sok sikert a kisbabahoz!! :)
2015. júl. 5. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:

De miért kezelgeted magad?

Én egy nem babával próbálkozó vagy nem terhes kismamát sem értek, hogy ahelyett, hogy orvoshoz megy, miért kezelgeti magát otthon, hát még olyat, aki ráadásul babát szeretne vagy épp kismama.

Amúgy lehet simán attól a vérzés, hogy a fertőzés ugye csinál egy gyulladást és ilyenkor ott nagyon érzékeny a nyálkahártya, aminél elég egy pici mechanikai hatás és máris jelentkezhet vérzés. Sőt, ha olyan mértékű a gyulladás, akkor pl. a hüvelykúpok, hüvelytabletták ki is kezdhetik.

Legközelebb ne magadat kezeld, hanem menj orvoshoz! Csinálnak hüvelykenet tenyésztést (remélhetőleg) és írnak fel olyan gyógyszert, ami arra a kórokozóra van, ami a problémát okozza és nyugodtan kérj szájon át szedhető gyógyszert, egyrészt sokkal jobb, plusz nem irritál odalent és nem jelentkezik mellette vérzés.

És ha már nem először használod, akkor nem is először van ilyen gondod és akkor itt már el kéne gondolkozni, hogy vajon tényleg gombás fertőzésed van? Mert nem csak gombás fertőzés létezik, a Canesten meg csak arra jó, és abból sem mindegyikre. Simán lehet egy kevert fertőzés is.

Vagy a másik, csináltál valaha hüvelyflóra helyreállítást? Mert nem ártana. Főleg egy ilyen fertőzés után. És azzal elősegíted, hogy ne is legyen ilyen visszatérő problémád.

2015. júl. 5. 18:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos visszatérő a probléma, de hidd el már nem egyszer voltam emiatt orvosnál, de ha esetleg nem jutok el dokihoz ezt használom (orvosom tudja...) már nagyon sok mindent próbáltam hüvely flóra vissza állításra, és segítenek is csak most megint sikerült elhanyagolnom, gondolván mostmár biztos nem jön vissza de fél évente álltalában visszatér. Azért köszönöm a válaszokat ment a zöld kezecske. Esetleg ha valaki még tud hozzá füzni ne habozzon.
2015. júl. 5. 19:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Kérdező! Leírnád,h mitől volt? Ugyanígy vagyok most én is :/
2015. nov. 7. 13:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Valószinűleg a canesten okozta, irritálta a nyálkahártyát! De hálaistennek semmi komoly nem volt sőt még kiderült hogy baba is van! :-)
2015. dec. 6. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!