Szerintetek ez szellemcsík? A negatívon is látszik.
2015. júl. 5. 12:00
2/7 anonim válasza:
Látom mire gondolsz de szerintem szellemcsik.Nem látom szinesnek.2 nap múlva próbálj másikat.Hányadik dpo?
3/7 anonim válasza:
Én látok vmit. Szerintem a szellemcsík negatívban nem látszódna. Viszont arról is meg vagyok győződve h nagyon-nagyon korán teszteltél! Én ezzel kb 3-4 napot bőven várnék még. Addig meg két esélyes.
4/7 anonim válasza:
Sajnos én sem látom a második csíkot. Próbáld meg pár nap múlva. Negatívba rakni meg teljesen fölösleges! Ha pozitív a teszt annyira nem lesz halvány, hogy szabad szemmel ne lásd jól! :)
5/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Nagyon korán teszteltem. 10.Dpo.
Köszi a válaszokat.
2015. júl. 5. 12:51
6/7 anonim válasza:
Szia. Nem akarlak elkeseriteni de tele a szobám ezzel a teszttel. Mindegyiken ott a 2 csík de baba sehol. ...szval ez negatív. ...
7/7 anonim válasza:
Szia. Hát talán, mintha... Szerintem ismételd majd meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!