Terhességi tünet lenne? Ma kellett volna megjönni .
Sziasztok!
Ma kellene megjönnie, mindig 28 napos egyforma ciklusaim voltak, vannak talán 6 havonta 1x 1 max 2 napot szokott késni ...
Kb. 1 órája ettem Tésztát tejföllel és sajttal meg uborkával (Mi a családba ezt így eszük, kicsi korom óta ) De most jött ki belőlem minden, tesztet majd csak Hétfőn tudok venni ... Lehetséges?
Persze, lehetsz, de simán lehet, hogy nem esett jól, vagy valami nem volt friss abban, amit ettél vagy elkaptál egy vírust, szóval hányni bármitől lehet, nem csak a terhességtől, de nyilván ha próbálkoztok, akkor lehet attól is.
Viszont ha hétfőn veszel tesztet és biztosra akarsz menni, akkor kedd reggel csináld meg, ha addig nem jön meg.
Ha megjön, akkor azért elég kicsi a valószínűsége a terhességnek, de persze nem kizárt.
Csak a filmekben ez a legkorábbi tünet. Egyébként jellemzően jóval később jelentkezik az émelygés, hányás, általában 2-3 héttel azután, hogy kimaradt a menstruáció (7-8. héttől).
Persze attól még lehetséges, csak nem valószínű hogy már attól van, még ha terhes vagy is.
Értem, és köszönöm a válaszokat :)
Előző terhességemnél (sajnos a pici nem maradt meg hetesen elment :( ) Semmi tünetem nem volt, kivéve az hogy a menzes elmaradt, mikor elmentem orvoshoz hetes voltam. Csak annyi tünetem volt hogy bármilyen gyümölcsre ránéztem akkor azonnal megkívántam ..
De minden terhesség más és más tudom. Hát ha hétfőig nem jelentkezik a mensi, akkor megyek és veszek tesztet minden féle képpen :)
Szép estét nektek :)
Természetesen sexeltünk védekezés nélkül...
Naponta többször is, nem "gyerek csinálás céljából" , tehát nem azért görcsösen ráfeszülve ... Mindig ennyit szoktunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!