Nagyon erős alhasi szúrás jelenthet babát?
Babát szeretnénk a párommal, már lassan 2 éve próbálkozunk és sajnos nem sikerült. Nem figyelgetem magam, mert semmi értelme. Volt, hogy minden tünetet produkáltam és mégsem lett baba belőle. De most nagyon szokatlan dolog történt. Pont ovuláció környékén voltunk együtt, tehát esélyes a baba. Ez volt kb másfél hete.
Éjszaka arra ébredtem, hogy a petefészkem-méhem környékén nagyon erős nyilalló, szúró fájdalom van. Ilyet nem tapasztaltam még. Több helyen olvastam, hogy beágyazódáskor előfordul ilyesmi. Szerintetek reménykedhetek?
Köszönöm!
Reménykedni lehet.
Viszont ha két év után nem jön össze, azért annak valami oka kell,hogy legyen. Dokinál gondolom már voltatok!
Köszönöm a válaszokat!
Igen, sajnos nem jön össze 2 éve lassan. Mondjuk megnehezíti, hogy a párom külföldön dolgozik, tehát havonta jár haza. És hát így sok sok jó alkalom el van halasztva, mivel peteérés környékén pont nem tudunk együttlenni. Nagyon sokszor volt már így. Ez biztos hozzájárul a sikertelenségünkhöz.
Sajnos nem lesz baba most sem. :( 5 nappal korábban megjött. Nem tudom mire vélni...soha nem jön meg előbb, mindig nagyon pontos 27-28 napos a ciklusom.
Nemhogy baba...még aggódhatok is van e valami bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!