Ovuláció utáni 3. nap este erős szúrás,4. nap pedig egy nagyon halvány barna kis pecsét a wc papíron mi lehet?
Figyelt kérdés
Most ágyazódik be a kisbabám, vagy netán valamilyen bajom lehet most? Nagyon enyhén szúró érzésem is van. Ciszta? Vagy mi ez az egész? Soha nem voltak ilyenek középidőben!2011. ápr. 5. 17:37
1/9 anonim válasza:
Én nem akarlak megijeszteni, de nálam a barnázás nem jelentett sok jót. Így, utólag már azt mondom, ha valaki barnázik, azonnal forduljon orvoshoz (lehetőleg ne sztk alapon).
2/9 anonim válasza:
Ovu után 7-10. nap körül van a beágyazódás, szóval ez még nem lehetett az semmiképp! Szerintem ne figyeld ennyire magad... ha nem jön meg tesztelj és kész.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, majd megírom mi van velem.
2011. ápr. 5. 19:03
4/9 anonim válasza:
MEKEM IS VOLT MÁR HOHY A CIKLUS 22. NAPJÁN VÉREZTEM, AZT HITTEM BEÁGYAZÓDÁS. DE SAJNA NEM AZ VOLT. PRÓBÁLKOZIK A SZERVEZETED, CSAK A JÓ ISTEN TUDJA, MI TORTÉNIK ODABENT, SOKSZOR MÉG AZ ORVOS SEM.
5/9 A kérdező kommentje:
De mivel próbálkozik a szervezetem, ha egyszer megvolt az ovulációm? És magas a hőm is már 4 napja?
2011. ápr. 5. 19:52
6/9 anonim válasza:
Itt senki nem fog beléd látni. Beágyazódáshoz tutira korai lenne a dolog, ha tényleg akkor volt a pé-d és nem korábban.
7/9 A kérdező kommentje:
Ilyen a görbém:
Vagy akkor volt tényleg ovulációm, amikorra behúzta, vagy pedig előtte is lehetett, mert végig alaphőn voltam és szerintem bármelyik napon meg lehetett a tüszőrepedés...mert hallottam már olyat is, hogy nem azonnal másnap emelkedik a hő, csak ovu után 2 nappal mondjuk...ezek alapján sincs esélyem arra, hogy ez most beágyazódás? :(
2011. ápr. 5. 20:02
8/9 anonim válasza:
Szia! Lehetett még egy ovud és attól volt a pecsételés. Nem törvényszerű, hogy egy hónapban csak egyszer van.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, hát ez már nekem is eszembe jutott. Ha tényleg igaz ez, akkor így még több esélyem lehet most a babára.
Lehet azért erősebbek is most a tünetek. Jobban, erősebben éreztem az ovulációt is.
Az biztos, hogy ilyen még nem volt, ez nekem új.
2011. ápr. 6. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!