Ma csináltam egy terhességi tesztet. A róla készített fotó a kiegészítésben levő linken látható. Mit gondoltok? Nagyon régóta várunk babára!
2010. márc. 3. 12:34
21/26 anonim válasza:
itt is egy pozitív teszt - végre!!!!! :)))) Nagyon boldog babavárást! Gratulálok!!!!
22/26 anonim válasza:
szívből gratulálok és boldog babavárást kívánok.
29 hetes km
23/26 anonim válasza:
Szívből gratulálok! Leírnád,hogy milyen tüneteid voltak ?
24/26 A kérdező kommentje:
Tüneteim? Hát ez érdekes. Mint már írtam, a férjemet éppen nemrég műtötték, mert azt mondták, műtét nélkül nem lehet természetes úton gyerekünk. Így a műtét előtt és azalatti időszakban abszolút nem figyeltem oda olyanra, hogy ovuláció, meg mikor jön meg, stb. Csak múlt vasárnap jutott eszembe, hogy hoppá, mikor is kellene megjönnie... és ekkor kiderült, hogy aznap. Onnantól azért figyelgettem magam. Hasfeszülés, mellfeszülés a tünet és az, hogy nem jött meg.
2010. márc. 4. 13:20
25/26 A kérdező kommentje:
Ja és ami még érdekes... Nekem mikor azt mondták (orvos, rokonok, stb.), hogy egyszerűen nem kell görcsösen akarni a gyereket, akkor csak legyintettem, hogy persze. Nem is értettem, hogy ezt hogy lehet kivitelezni. Most azonban már azt mondom, hogy lehet, hogy nálunk is épp azért jött össze, mert most biztosak voltunk benne, hogy nem fog összejönni és nem is vártuk. Persze hihetetlenül boldogok vagyunk. :-)
2010. márc. 4. 13:22
26/26 anonim válasza:
Tutira elhiheted!Ha tudnád mennyire irigyellek!!És nagyon gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!