Ma csináltam egy terhességi tesztet. A róla készített fotó a kiegészítésben levő linken látható. Mit gondoltok? Nagyon régóta várunk babára!
2010. márc. 3. 12:34
11/26 anonim válasza:
Szia! Ez simán babóca! Tiszta szívből gratulálok!!!!
1 éves kislány anyukája :)
12/26 anonim válasza:
Bizony, ez pozitív:)
Gratulálok!
ҝ
13/26 anonim válasza:
tuti baba! Gratulálok! Remélem én is hamarosan örülhetek. 21 hónapja próbálkozunk. Vigyázz magatokra!:-)
14/26 anonim válasza:
Nagyon nagyon gratulálok! :))))
15/26 anonim válasza:
Szia! Én eüs vagyok és iszonyú kritikus, de ezt én egyértelmű pozitívnak látom :):):) Megkérdezhetem milyen teszt volt? Mióta késik a menstruációd? :) Tuti, hogy 2 nap múlva még erősebb lesz a csíkod :):):) Nagyon gratulálok, egyértelmű pozitív :):)
16/26 anonim válasza:
Gratulálok kedves kismama! :) Nagyon irigyellek!!!
Erőt, egészséget és sok boldogságot kívánok nektek!
Üdv, egy babában reménykedő
17/26 anonim válasza:
Gratulálok! Ez tuti baba! Bár már nekünk is összejönne, mi 8 hónapja próbálkozunk...
Minden jót nektek, jó egészséget, boldog babavárást!
18/26 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon aranyosak vagytok mind. Köszönöm. Lili teszt volt, 2 is. Mindkettőt megcsináltam ma. Mindkettő ugyanolyan. Ma a ciklusom 33. napja van. Ennek ellenére természetesen még veszek tesztet és még folytatom az erősebb csíkig. :-)
2010. márc. 3. 15:59
19/26 anonim válasza:
A lily még csak nem is 10-es teszt és gyakran mutat negatívat pozitív helyett, tehát ez 1000%, hogy pozitív :) Egy 10-es teszten erős lenne a csík :):):) Ha van otthon bármilyen 10-es, akkor azt csináld meg, sokkal erősebb lesz :):):)
20/26 anonim válasza:
Én is gratulálok:-)Sok boldogságot a babához!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!