Méhnyak állapota kora terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Persze fertőtlenített kézzel óvatosan akartam felnyúlni megnézni... a középső újjammal elértem kényelmesen a tapintása pedig olyan volt mint pl. ha egy szivacsba tennék üveggolyót és érezném hol ér össze a szivacs. 1 hete késik a havim akkor ez biztos terhesség? (orvos lesz majd)2015. júl. 2. 22:21
11/17 A kérdező kommentje:
Este fürdésnél is megnéztem a méhnyakam nagyon lent volt puha és nyitott... multkor is lent volt de a mostaninál 1-2mmel feljebb és mint mondtam puha burokban keménység így végképp nem tudom :(
2015. júl. 4. 07:47
12/17 anonim válasza:
Ja, értelek. Én is nézek méhnyakat, azért próbáltam segíteni. Ha valaki nem terhes, általában a menstruáció környékén könnyen eléri. Ha terhes, 1 hét késés után szerintem fent kellene lennie magasan. Legalábbis nagyon bízom benne! :D Mert nekem például pár nap múlva esedékes és nagyon remélem, hogy meg is jön. Pont ovu környékén voltál mikor kiszakadt a gumi? Megkérdezhetem miért nem vettél akkor be esemény utánit, ha kiszakadt?
13/17 A kérdező kommentje:
fslelőtlenségből... úgy voltam vele, hogy csak neincs ekkora balszerencsém
2015. júl. 4. 08:40
14/17 A kérdező kommentje:
amúgy... elmúlt a vérzés megvártam amíg a szokásos karamella színű váladékom is elmúlik (1-2 nap) és úgy csináltuk. Amúgy még azon gondolkodtam, hogy a korai szakaszban "könnyű" elvetélni külső behatásokra... na már most napi két doboz töltött cigi, folyamatos rohangálás és tegnap párommal való bírkózás (80kg emelgetése) a kánikula, 40fokos fürdő, napi fél liter vörösbor és mégsem vetéltem el... pedig ezek elvileg nagy kockázatot jelentenek
2015. júl. 4. 08:45
15/17 anonim válasza:
A ciklusod pontos szokott lenni egyébként? Hány naposak szoktak lenni és hanyadik napon csináltátok? Mert ezek szerint neked menstruáció után rögtön volt peteérésed. :/ Barátod tud róla, ha nem vagyok túl indiszkrét? Igen, én is olvastam, hogy ilyenkor még könnyű elvetélni. Van akinek nem sikerül, olyan erősen megtapad... Van akinek meg pár hét után magától elmegy.
16/17 anonim válasza:
Drukkolok, hogy elvetelj neked nem valo meg gyerek hiszen te is az vagy!
17/17 A kérdező kommentje:
28-9 körül szokott lenni, és amint lement rá 2 nappal csináltuk
2015. júl. 6. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!