Méhnyak állapota kora terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Persze fertőtlenített kézzel óvatosan akartam felnyúlni megnézni... a középső újjammal elértem kényelmesen a tapintása pedig olyan volt mint pl. ha egy szivacsba tennék üveggolyót és érezném hol ér össze a szivacs. 1 hete késik a havim akkor ez biztos terhesség? (orvos lesz majd)2015. júl. 2. 22:21
1/17 anonim válasza:
Nem értem, nők miért nyúlkálnak fel maguknak és görcsölnek rá ennyire a terhesség témára.
Inkább csinálj egy tesztet!
2/17 anonim válasza:
Ha egy hete késik az jó jel de egy teszttel többre mennél elsőnek.
3/17 A kérdező kommentje:
nekem rossz jel! eszemben sincs gyereket vállalni! az a baj hogy a gumi kiszakadt :'( soha életemben nem akarok gyereket! Félek mégis lesz de akkor idegbajt kapok! Inkább kitalálom, hogy most még mit tehetek ellene. Azt olvastam a korai terhességeket nem nehéz megszakítani! Inkább belehalok, mint egy kölyök. Azért köszi
2015. júl. 2. 22:34
4/17 anonim válasza:
72 órás tablettáról nem hallottál? Ha tudtad, hogy kiszakadt a gumi, miért nem tettél valamit?
5/17 anonim válasza:
Akkor is tesztelj, lehet csak a stressz miatt késik. Egyelőre nem tudhatod. Ahogy mi sem.
7/17 anonim válasza:
Uristen kérdező.
Az állatnak van kölyke az embernek gyerekei vannak.
8/17 A kérdező kommentje:
nézetek kérdése... de ezek alapján? Mert olvasgattam neten... valahol azt mondják a fent-puha a babás valahol azt, hogy lent kemény... én régebben is néztem, most ugyan olyan a méhszájam mint bármikor máskor de pozitív a teszt :(
2015. júl. 3. 09:23
9/17 anonim válasza:
Ha pozitív a teszt, akkor nem értem mi a kérdés. Akkor sajnos tuti terhes vagy. Amúgy a méhnyak témáról én azt olvastam, ha valaki terhes, a várható menstruáció körül fent van, kemény és zárt. De ez nem mindenkinél van így. Illetve Neked késik is. Csinálj másik tesztet is! Mikor voltatok együtt? Pont ovud lehetett?
10/17 A kérdező kommentje:
a legutóbbi után 1-2 nappal. amúgy a tesztben nem bízom, volt már pozi tesztem mikor késett de mégsem voltam terhes mégcsak nem is vetéltem. Dokim vérvizsgálatra küldött és kiderült akkor, hogy alacsony a vasam. Azóta azt tudom, hogy alacsony a vasam magas a cukrom sűrű a vérem.
2015. júl. 4. 07:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!