Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8 napos késésnél semmi nem...

Piroska és a farkas kérdése:

8 napos késésnél semmi nem látszott hasi ultrahangon - kivéve 11mm-es endometrium -, elképzelhető, h hüvelyin látszodott volna vmi?

Figyelt kérdés
2015. jún. 29. 14:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

szia,

alakul ez. olvastam a mostani kérdésed.

fejlődik,nyugi :)

nálam 06.18-án 3 mm-es petezsák volt. 06.29.én 4,8 mm-es embrió és 07.03.án már 8 mm-es.

hidd el,rengeteget fog jelenteni az a pár nap :)

2015. júl. 4. 14:53
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nyugtatást! Az a baj, h tegnap egyes egyedül azért derült ki, h ott van a petezsák, mert élénkpiros vérzésem volt délután, persze azonnal ügyelet, de ott nem találták meg az okát. Nem volt sok, pár törlésnyi, nade képzelheted....
2015. júl. 4. 16:07
 13/17 anonim ***** válasza:

én 7 hetes múltam szerdán,csütörtökön véres-barnás trutyi folyt belőlem. szigorú fekvés, babával minden ok,szívhangja volt. vérömleny nincs, zárt méhszáj (külső-belső).

csak nálam van még egy petezsák, valószínűleg az ürül.

de én is beparáztam,mert május 13.án volt egy missed ab-om. ott a baba nagyon hamar leállt a fejlődésben és a 7.hét körül műtöttek meg,viszont ott semmi vérzés nem volt a konkrét vetélés megindulásáig.

2015. júl. 4. 17:39
 14/17 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

így maximálisan átérzem a problémád és az aggodalmad.

de ugye adtak hormonpótló gyógyszert?

2015. júl. 4. 17:40
 15/17 A kérdező kommentje:
Closti és utro kúra alatt vagyok épp, egyelőre kiderítetlen progeszteronhiàny miatt. Ez az első hónapom, màr a pozi teszt előtt is szedtem az utro-t, és kell is szednem a 13. hétig. Amúgy cukrom rendben, pcos nincs, előző terhességem problémamentes volt, most meg még peteérést se birtam összehozni, onnan derült ki, h vmi nincs eendben. Nagyon jó lenne, ha szépen alakulnànak a dolgok, mert ha feküdnöm kell, hàt, egy 15 hónapoysal a 4. emeleten... kicsit bajos lenne...
2015. júl. 5. 13:42
 16/17 anonim ***** válasza:

én a kisfiam előtt 4x vetéltem, akkor derült ki a progi hiány és a pajzsmirigyalulműködés. rendbe hozták, stimulált ciklus, semmi...spontán fogant meg a kisfiam egy másik petével együtt. 15. hétig kaptam duphastont.

most teljesen spontán jött egyből műtét után.azonnal progipótlás utrogestánnal.és a vérzés miatt fekvés. 19 hós a kisfiam.

2015. júl. 5. 19:12
 17/17 A kérdező kommentje:
van szívhang :)
2015. júl. 13. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!