Anyám terhes?

Figyelt kérdés
2015. jún. 29. 13:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Szerintem anyukád nm öreg a terhességre.

2015. jún. 29. 13:27
 12/18 anonim ***** válasza:
Sztem eddig rendszeres ciklusa volt, most maradhatott ki elsőként neki, a klimax miatt, és meg szeretne gyozodni róla, hogy tényleg így van e, és nem terhes. Teljesen érthető.
2015. jún. 29. 13:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Ja, és neked meg nem kell mindent rögtön észrevenni, és meg is jegyezni ;-)
2015. jún. 29. 13:32
 14/18 A kérdező kommentje:
Tényleg jobb lett volna, mert hülyén érzem magam. Amúgy azt hittem a legkisebb húgom, ő 19 éves és még velük lakik.
2015. jún. 29. 13:40
 15/18 anonim ***** válasza:

53 évesen még teherbe lehet esni, ha valakinek rendszeres a ciklusa, ráadásul semmi nem tiltja a szexuális életet 50 felett.

Mi a gond avval, ha megcsinál egy terhességi tesztet, lehet, csak elővigyázatos akar lenni? Nem csak a klimax okozhatja, ha kimarad egy vérzés...

2015. jún. 29. 13:48
 16/18 anonim ***** válasza:

Fehér Anna (szomszédok) színésznő 53 évesen lett terhes- bàr nem tudom hogy természetes úton.. Hát biztos sokkot kapnék, ha anyám terhes lenne! :)) Kérdezd meg majd a teszt eredményét! ;)

30N

2015. jún. 29. 16:09
 17/18 anonim válasza:

Szia.

Én éppen tíz évvel ezelőtt kaptam ilyen eset miatt sokkot!

Anya akkor volt 52 én 32. Már régen küön éltünk, amikor is egy anya látogatás során felfedezte a fürdő szoba polcán egy tesztet.

Vagy tíz percig bámultam, mire annyira sikerült lehiggadnom, hogy kimenjek és megkérdezem, hogy miért is van ott az a teszt.

Anya elsírta magát (nem voltam bántó) egész hóapot késett neki, rettegett, hogy terhes!

Másnap reggel vele voltam, amikor megcsinálta a tesztet.

Negatív lett - azonnal bejelentettem a nődokihoz. Ez volt a klimaxos időszakának a kezdete.

2015. júl. 1. 08:17
 18/18 A kérdező kommentje:
Igen sztem neki is az lesz, mert már évek óta mondogatja, hogy jön a vénasszony korszaka, meg hol melege van és izzad, mint egy ló, hol meg vacog és tökmindegy, hogy milyen évszak van.. Talán ő is csak megijjedt, hiszen 30 év menstrualas után mki erre gondol.
2015. júl. 1. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!