Lénaaa899 kérdése:
Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Jún 6-án bevettem az utolsó fogamzásgátló tablettámat,és abbahagytam a szedését,mert vérkép problémák voltak. Jún 7-én belém élvezett még a párom. A következő napon (8-án) megjött a menstruációm. 2 éve szedtem rendszeresen. 7-e óta nem volt semmi,de fájnak a mellbimbóim. Lehet ez a gyógyszer abba hagyása miatt is?2015. jún. 28. 20:40
1/5 anonim válasza:
Kur vara lehetsz terhes is, vegyel egy tesztet.
2/5 anonim válasza:
Védekezés nélkül voltatok együtt, így a terhesség nem kizárható. De éppúgy lehet gyógyszer miatt is. Szerintem egy teszt ezt elég gyorsan segít tisztázni.
3/5 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy terhes vagy, mivel a gyógyszer szünetben is véd, ti pedig szünetben voltatok együtt. A gyógyszer abbahagyása miatt fájhat a mellbimbó, hiszen hormonális változás volt a szervezetedben.
4/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon-nagyon minimális az esélye.Főleg ha két éve folyamatosan szeded a gyógyszert.Max ha ideges vagy csinálj egy tesztet,de szerintem ez a gyógyszertől van.Az elsőéhez hasonló válaszolókra pedig ne figyelj,nem tudja hova harapjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!