Késik a menzeszem negatív teszt két hete! Ki marad hat így a menzesz? 2015. 05. 05. volt meg
Figyelt kérdés
Ma voltam dokinál meg vizsgált azt mondta nincs terheség vagy még nagyon pici,elküldött laborba ahol vizeletet kell, leadni ideges vagyok hogy késik ciszta sincs első ilyen hogy így elmarad.
Szerintetek merjek még reménykedni hátha későn fogan hatot?
2015. jún. 29. 12:44
1/3 anonim válasza:
előszőr is: hány éves vagy? mert számomra nem derült ki, ezzel szemben a helyesírásod (de főleg annak hiánya) azonnal szembe ötlött.
szerintem ha jókor csináltad a tesztet (nem hamarabb, mint ahogy kimutatja), akkor nem nagyon tévedhet. az orvosod érdekes, hogy nem tudta eldönteni 2 hetes késésnél, hogy van-e gyerek vagy nincs. persze ez fogantatástól is függ.
nekem 12 napot késett, én is meg voltam ijedve, teszt negatív lett és rá 1 hétre meg is jött.
18/L
2/3 A kérdező kommentje:
Hm ezzel a billentyűvel nehéz de nem az íráshibákról érdeklődöm.
2015. jún. 29. 14:19
3/3 anonim válasza:
azért írtam mást is, ne akadj meg az első mondatnál.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!