Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes, ha bugyin...

Lehetek terhes, ha bugyin ill. alsónadrágon keresztül dörgölőzködünk egymáshoz?

Figyelt kérdés
hali fontos lenne válaszolni!fiú vagyok!amugy nem mentem el!de attól félek hogy lehet ebből baj!??
2007. nov. 4. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Ha nem mentél el, akkor erre semmi esély. Amúgy sem sok, egy ondósejt számára a bugyi és nadrág szövetének szálai majdhogynem áthatolhatatlan akadályként tornyosulnak. Persze olyan picik ők, hogy előfordulhat, hogy átjutnak a szövetek között, de erre nagyon-nagyon-nagyon kevés az esély szerintem.
2007. nov. 4. 16:29
 2/6 anonim ***** válasza:
16%
Nem sok esélyt látok rá hogy terhes legyél!(Ha te vagy a fiú azért, ha lány vagy akkor sem)
2007. nov. 4. 16:32
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

Nem lehet terhes a barátnőd, nyugodj meg!

(Gondolom, aki javította a kérdést, nem figyelt a folytatásra, vagyishogy ezt egy fiú kérdezi. Így elég hülyén hangzik egyes szám első személyben.)

2007. nov. 4. 16:35
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
szia. nem tudom hány évesek lehettek de alsónadrágon keresztűl már hogy lehetne terhes a barátnőd???tuti nem lesz belőle baba!!!
2007. nov. 4. 16:58
 5/6 anonim ***** válasza:
33%

Ha fiú vagy akkor nem:P:D

Egyébként persze!!!! ha a szájába élvezel akkor is lehet terhes---hány évesek is vagytok???:D pff...

2007. nov. 4. 18:37
 6/6 anonim ***** válasza:
33%
kizart,de amig ilyen kerdest kell feltenned mert meg ezt sem tudod jobb lenne ha a tankonyveidhez dorgoloznel.na meg a baratnod is.
2007. nov. 4. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!