Honnan tudja az ember, hogy terhes, mondjuk egy hónapnál?
Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 22:46
1/7 A kérdező kommentje:
mondjuk azon kívul, hogy nem jon meg.. :)
2012. máj. 4. 22:49
2/7 anonim válasza:
Olyan korán még nem jelentkeznek a terhességi tünetek, illetve nagyon hasonlóak a menstruáció jeleihez.
Pl. mellfeszülés, "mindjárt megjön" érzés, fáradékonyság. Nekem ezek voltak, a legfeltűnőbb a cicim "elnehezedése" volt, feszült is és fájt is.
3/7 anonim válasza:
jó esetben sehonnan :)
nekem legalábbis az elmaradt menzin kívül az ég világon semmi tünetem nem volt nagyon sokáig
én a végét szenvedtem meg, de az elején se hányinger, se émelygés, se hasszurka, semmi nem volt
4/7 Manka68 válasza:
Mondjuk egy pozi tesztből, HCG vérvételből. :-)
5/7 anonim válasza:
Hát én pl. hánytam a kimaradt előtt már egy nappal, bár tudom, hogy ez ritka. Mindentől, aminek volt egy pici illata azonnal rosszul lettem. Utána pedig lett egy pozitív tesztem.
39 hetes km
6/7 anonim válasza:
Én csak onnan sejtettem hogy kimaradt a mensim, sőt eleinte csak arra gondoltam hogy késik. 6. Héttől kezdődtek a rosszullétek akkor csináltam csak tesztet ami pozitív lett.
7/7 anonim válasza:
nekem pl: az vált gyanussá, hogy soha életemben nem voltam pattanásos. és mielött nem jött meg úgy néztem ki mint egy tini. ez tartott az elsö három hónapban is.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!