Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Honnan tudja az ember, hogy...

Honnan tudja az ember, hogy terhes, mondjuk egy hónapnál?

Figyelt kérdés

2012. máj. 4. 22:46
 1/7 A kérdező kommentje:
mondjuk azon kívul, hogy nem jon meg.. :)
2012. máj. 4. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Olyan korán még nem jelentkeznek a terhességi tünetek, illetve nagyon hasonlóak a menstruáció jeleihez.

Pl. mellfeszülés, "mindjárt megjön" érzés, fáradékonyság. Nekem ezek voltak, a legfeltűnőbb a cicim "elnehezedése" volt, feszült is és fájt is.

2012. máj. 4. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:

jó esetben sehonnan :)

nekem legalábbis az elmaradt menzin kívül az ég világon semmi tünetem nem volt nagyon sokáig

én a végét szenvedtem meg, de az elején se hányinger, se émelygés, se hasszurka, semmi nem volt

2012. máj. 4. 23:21
 4/7 Manka68 ***** válasza:
Mondjuk egy pozi tesztből, HCG vérvételből. :-)
2012. máj. 5. 07:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát én pl. hánytam a kimaradt előtt már egy nappal, bár tudom, hogy ez ritka. Mindentől, aminek volt egy pici illata azonnal rosszul lettem. Utána pedig lett egy pozitív tesztem.

39 hetes km

2012. máj. 5. 07:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Én csak onnan sejtettem hogy kimaradt a mensim, sőt eleinte csak arra gondoltam hogy késik. 6. Héttől kezdődtek a rosszullétek akkor csináltam csak tesztet ami pozitív lett.
2012. máj. 5. 08:16
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem pl: az vált gyanussá, hogy soha életemben nem voltam pattanásos. és mielött nem jött meg úgy néztem ki mint egy tini. ez tartott az elsö három hónapban is.....
2012. máj. 5. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!