Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció helyett barnázás,...

Menstruáció helyett barnázás, enyhe görcsökkel lehet baba?

Figyelt kérdés
Hétfőre nem vártam, barnáztam 4 napot, minimális élénk vér jött,aztán elmúlt. Előtte nem volt ilyen soha életemben, ki sem maradt sosem a menstruációm...Hormonvizsgálaton túl vagyok, mindent rendben találtak, a férjem alacsony spermiumszáma a probléma...Más tünetem nincs, kicsit fáradtabb vagyok, de az sem vészes. Van értelme tesztet vennem? Valaki volt már ilyen szituációban?
2015. jún. 26. 22:59
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szia! Ugyanúgy vagyok mint te,pár nap barna,utána annyi piros tegnap este és ma ami csak papíron látszik, de most már azon is alig. Ha holnapig nem jön meg,holnap tesztelek.
2015. jún. 28. 19:34
 12/12 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a tesztet és negatív :( "Szuper" ha már nekem is van bajom, nem csak a férjemnek :(
2015. jún. 28. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!