Kb 4 hetes terhesen a méh nagysága normál méretű még? Ma voltam orvosnál ma kellett volna meg jönnie de nem jött meg. De az orvos semmit nem látott. Igazából ilyen korán látna valamit?
Figyelt kérdés
Az idő pontom már rég meg volt kontroll rák szűrés re mentem. Ha lenne bent pocak lakó még korai lett volna látni bármit is ugye? Vért vettek le viszont mert hcg t azért néz a dr nő. Köszönöm előre is a válaszokat.2015. jún. 26. 18:59
1/2 anonim válasza:
Szerintem még nem érezhetné. 5-6 hetes terhességet már igen.
2/2 anonim válasza:
Ennyi idősen az ég világon még semmit nem kéne látnia, még hüvelyi uh-val sem.
1 hét múlva is csak petezsákot, ha valóban terhes vagy, viszont a HCG szinten már észrevehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!