A kivánósság és a hányinger egyszerre meg a has görcsölese mintha meg akarna jönni jelenthet terhességet?
Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 10:25
1/9 anonim válasza:
Ezek lehetnek a terhesség tünetei, de akár a menstruációé is. Az a legbiztosabb tünet, ha kimarad a vérzés és pozitív a teszt. Előtte kár beleélni magadat és izgulni! A pozitív teszt után lesz csak igazán, min stresszelni és izgulni hidd el! Azért szorítok! :)
2/9 A kérdező kommentje:
Kösz de inkább azért szoríts h ne legyek terhes mert még csak 17 Vagyok és nem akarok gyereket csak 10 év múlva. Meg van még 1 tünetem az alhasi forróság
. Ez mitől lehet?
2015. jún. 26. 10:34
3/9 anonim válasza:
elég szűken fogalmaztál. Késik-e a mensid, mikor voltál pasival?
4/9 A kérdező kommentje:
Hat minde hétvégen a barátommal :D és múlt hét előttmeg mumúlt héten is kicsit berakta gumi nélkül, ezért parázok, amúgy a mensimnek majd mostanában kell megjonnie kb 1-2 hét múlva
2015. jún. 26. 10:40
5/9 anonim válasza:
hát akkor nem valószínű hogy attól van hányingered. Bár ez mindenkinél más, de általában a kimaradt mensi után 1-2 héttel jelentkeznek ilyen tünetek mint a hányinger.
Mindenesetre nem "kockáztassatok" és ha késik vegyél tesztet!
Görcsölés meg lehet peteéréstől is úgyhogy mé1x légyszi ne kockáztassatok!
6/9 anonim válasza:
Az igen. 1 vagy 2 hét múlva? Követed a ciklusod egyáltalán??? Nagyon felelőtlenül csináljátok a dolgokat, a ciklusod sem tudod pontosan, és a "kicsit berakni" sem egy életbiztosítás. A tünetek, amiket felsoroltál, nagyon általánosak, akár terhes is lehetsz. Ezzel a hozzáállással pláne.
7/9 anonim válasza:
Ha 1-2 hét múlva kéne megjönnie, akkor még csak most lehet peteérésed? Rendszeres már a vérzésed? Tessék védekezni. Nekem a kívánósság a sokkal később jelentkezett, a hányinger-hányás pedig a 6. hét után. Ha minden hétvégén együtt vagytok egy "kis berakással", akkor tesztelj egyet akkor amikor meg kéne hogy jöjjön. De szerintem ennyitől nem vagy terhes, de ugye sose lehet tudni.
8/9 anonim válasza:
Az alhas forróság az terhességre utal.
9/9 A kérdező kommentje:
De követem naptárba de most fejből honnan tudjam?
2015. jún. 26. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!