Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Honnan tudom, hogy teherbe...

Honnan tudom, hogy teherbe estem-e?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és hogy ha ítélkezni jöttél, akkor ne is fáradj, segítséget szeretnék kérni! Tegnap történt egy nem kívánt véletlen eset a barátommal, kértünk segítséget az anyukájától, aki azt mondta hogy a terhességi tesztel minimum 5 hetet várni kell. Még azt tanácsolta,hogy üljek forró vízbe, de hogy utána olvastam egyáltalán nem biztos hogy elvetélek. Már csak az eseményutáni tabletta van vissza, hogy ha tényleg teherbe is estem. Egyébként nem biztos a dolog, mert valószínű, hogy nehezen esnék teherbe hogy ha akarnék mivel dohányzom és előfordul az is hogy iszom. De hogy ha teherbe estem, azt mégis honnan tudom meg hogy ha 3 napon belül nem fogok hányni? És mégis?

2015. jún. 26. 10:09
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

1. nem 5 héttel, hanem 2-vel mutatja ki a teszt

2. forró víz nem használ

3. dohányzás, alkohol nem véd...

4. valaki sosem hány

Summa summárum: ESEMÉNY UTÁNI TABLETTA!!!

2015. jún. 26. 10:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz nem ítélkezni, amikor ekkora nagy a sötétség a fejedben, de szexelni már tudsz!

1) Rohanj sürgősségi tablettáért! Pont azért van, hogy NE ESS teherbe!

Nem akkor kell használni, ha teherbe estél (akkor már felesleges is lenne, hisz NEM abortusztablettáról van szó)!

2) A terhesség NEM az aktus napján jön létre, pont ezért is lehet közbelépni sürgősségi tablettával!

Nem fogsz hányni akkor se 3 napon belül, ha esetleg ebből az aktusból baba lesz.

2015. jún. 26. 10:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát elég tájékozatlan vagy! Attól, hogy dohányzol meg iszol még nyugodtan teherbe tudsz esni. Nem ettől függ! A terhességi teszttel nem kell 5 hetet várni! Ha elmaradna a menstruációd, akkor csinálj tesztet! Nem tudom honnan szeded ezt a 3 napon belüli hányást. Mi volt a véletlen eset? Véletlenül szexeltetek??
2015. jún. 26. 10:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Esemény utáni a megoldás.

A kedves mama meg eléggé sötét, ne haragudj.

2015. jún. 26. 10:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Tényleg csak a 72 órás bogyó segít az pedig minél hamarabb! Még ma szerezzétek be és akkor nem leszel terhes.
2015. jún. 26. 10:26
 6/10 anonim ***** válasza:

72 órás tabletta

A dohányzás és az alkohol nem zárja ki a terhességet, sőt még csak nem is nehezíti. tudod te hány lányt csinálnak föl részegen/betépve?

Terhességi tesztet akkor csinálhatsz, ha nem jön meg a menzeszed amikor kéne.

A 3 napon belüli hányást honnan vetted?

2015. jún. 26. 10:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. jún. 26. 10:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát a drága mama is elég sötét, hogy ilyeneket mond...

Most menj el nőgyógyászhoz eseményutáni tablettáért, mert 72 órán belül be kell venni.

2015. jún. 26. 11:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Jajj jajj de felelőtlenek vagytok
2015. jún. 26. 12:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia én egyáltalán nem hánytam egyik terhessegemkor sem, pedig már 2x is babás voltam. Ez a hanyos dolog semmit, de semmit nem jelent. Ulofurdo szintén nem használ semmit, meg olyat se próbálj, hogy kimosod magad, mert attól sem megy el!

Igen, ha késik a menses, akkor vegyél tesztet. Nem tudom tudod e hogyan kell számolni a ciklust, de remélem tudod mikorra várd a következőt!

2015. jún. 26. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!