Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy 8-9. ciklusna...

Lehetséges, hogy 8-9. ciklusnapon teherbe estem?

Figyelt kérdés

Meg kellett volna már jönnie, illetve meg is jött meg nem is. Néha, kávébarna, néha "rendes vér", viszont nagyon kevés mennyiségre.

Csináltam 2 tesztet is, mindkettő negatív. Viszont a melleim feszülnek (igaz, minden mensi előtt).

2015. máj. 9. 20:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha a 8.-9. napon estel teherbe (28 napos ciklust feltetelezve), akkor a nemvart napjan mar a DPO 20-21. napjan kellene lenned. Akkor mar pozitivnak kellene lennie.
2015. máj. 9. 21:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Barátnőm a menzi utolsó napján esett teherbe és 2 hónapig a menzi idején vérzése is volt. Majd a 3. hónapban ment dokihoz mikor már elmaradt a havia. Én menzi előtt 4 nappal lettem terhes.
2015. máj. 9. 23:03
 3/11 A kérdező kommentje:
de nektek is volt negatív teszt? ma reggel is csináltam egyet, az is negatív.
2015. máj. 10. 10:46
 4/11 anonim ***** válasza:

#1-es kommentet olvasd vissza.

Ha a 8-9. napos estel teherbe, akkor mar pozitivnak kellene lennie. Nem valoszinu, hogy terhes vagy.

2015. máj. 10. 11:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy még most fog felerősödni a mensid.
2015. máj. 10. 15:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem a nemvart elott volt halvany pozim a doki megerositette de meg nem latszott uh n. Aztan 4 napog barnazas halvanyan es utanna beteten semmi pisinel ver..par napig ..fel napig volt fel napig nem. Azota negativ teszt de puffad a hasam pl.hanyinger van stb...
2015. máj. 10. 15:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Meg az lemaradt hogy nekem.omleno szokott napokig es menni nem.tudtam miatta sehova..fel orankent ruha csere es mosas..de mpst semmi szinte.tehat nem.tudom mi van en sem...sztem elment a baba a menzesszel
2015. máj. 10. 15:39
 8/11 A kérdező kommentje:
nekem is nagyon erős a menzeszem.. és ez megy kedd-szerda óta. egyszer úgy érzem, hogy na most megindul, aztán persze semmi, néha fáj a derekam, ahogy rendes mensi alatt
2015. máj. 10. 15:59
 9/11 anonim ***** válasza:
12. napon nekem még negativ volt. A 14. napon látszott a két csík.
2015. máj. 10. 18:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi újság? Mi lett veled?
2015. máj. 23. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!