Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, vagy rossz volt...

Lehetséges, vagy rossz volt valamelyik teszt?

Figyelt kérdés
Az elmaradt menszesz 3. napján teszteltem pozitivat. majd másnap reggel szerelmeztünk apával, rá két órára megjött...:( a vérzés 2 napján a tesztem már totlál negatív lett..:( Ehhez képest ma reggel, 15 nappal a reggeli "akció" után megint pozitivat teszteltem. ne kérdezzétek minek teszteltem. nem tudom, úgy éreztem muszáj.

2015. jún. 26. 09:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Huha ez gyönyörű szép pozitiv.

Gratulálok.

8-as válaszoló

2015. jún. 26. 13:55
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Ha ennyivel halványabb a teszt csik mint a kontrol csík, akkor is pozitiv a pozitiv? Bocs, csak olyan sokat olvastam már szellemcsíkokról és fals pozi tesztekről, és ugye ott volt az előző nevatív teszt is, hogy már nem tudom mit higyjek...:(

2015. jún. 26. 14:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Halvanyabb?:D Ez egy nagyon szep, egyertelmü pozitiv teszt.
2015. jún. 26. 14:44
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen, tudod, az első csak tényleg egy leheletnyivel volt halványabb a mostaniál, utána mégis negatívat teszteltem...:(
2015. jún. 26. 18:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan fajta volt a negatív teszt, mint előtte a pozitív? Nem ittál előtte sokat? Az elején még nagyon változó a hcg mennyiség. Na de biztosat majd az orvos tud mondani az uh alapján hétfőn. Írd majd meg, mi volt.
2015. jún. 26. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!