Aki csinál méhnyakvizsgálatot, ezt hogyan értelmezné?
Figyelt kérdés
Kemény, zárt és nagyon fent van, alig érem el. Mit értünk kemény vagy puha alatt? Ovunál, mikor puha, azt úgy kell érteni, hogy teljesen puha? Semmi keménység benne olyankor? Mert ha megtapogatom/megnyomkodom óvatosan, olyan mintha "tömött" lenne. Nem tudom jobban kifejezni magam. Szóval az érdekelne, a puha mennyire "puha".2015. jún. 25. 21:53
1/6 anonim válasza:
Ha kemény akkor olyan mint az orrod,ha puha akkor pedig mint az ajkad.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom. Ha hasonlítanom kéne, akkor inkább orrhoz, mint szájhoz. Érzésre picit olyan mintha valami "porcos" dologhoz érnék, vagyis van keménysége. Persze, tudom mi az, csak ahhoz tudnám hasonlítani az érzést, ha megtapogatom. De már majdnem 20 napja figyelem és végig volt ennyi keménysége. Azért tettem fel a kérdést is, mert ovutesztelni már felesleges lenni, ha volt is, lecsúsztam róla. Most már csak azt szeretném kideríteni, hogy lehet, hogy én nem éreztem egyik nap se puhának? Következő hónapban pedig marad az ovuteszt...
2015. jún. 26. 10:23
3/6 anonim válasza:
Én komolyan nem értem,miért kell nyúlkálgatni magatokba??????Ez a nőgyógyász dolga.Ez enyhén szólva bizarr.Miért nem ovu tesztet csinálsz és hőmérőzöl?????
4/6 anonim válasza:
Off
Neked a pàrod sem nyulkàlhat, mert az a nőgyógyàsz dolga? Tampon hogy megy fel? Egyéb dolgokat màr nem is emlìtek. Tiszta kézzel semmit nem tud àrtani magànak. Legalàbb észreveszi, ha egyszer pl. méhsüllyedése lesz.
5/6 anonim válasza:
A párom nem a méhszájamat vizsgálgatja,a tampon is természetes az viszont szerintem nem hogy nők maguknak nyulkálgatnak saját méhszájukat vizsgálgatva....de ez az én véleményem.Nem vagyunk egyformák,hála Istennek!
6/6 A kérdező kommentje:
És olyan létezik, hogy csak estére lesz puha tapintású? Mert ha jól éreztem, este az volt, de aznap reggel még kemény. Ez lehetséges? Ma reggel megint kemény. Ezek szerint tegnap volt ovum? Hőmérőzésről annyit, hogy én 3 óránként felkelek éjjel, így nem kapnék biztos eredményt. Ovutesztem pedig még nem volt, ezért először szerettem volna "kifigyelni" a dolgokat.
2015. jún. 27. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!