Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az alábbi tünetekkel lehet...

Az alábbi tünetekkel lehet baba? én már nagyon tanácstalan vagyok

Figyelt kérdés
Nagyon sok dolgot olvasok a neten...Hol a vizes folyásra mondják a babát hol a fehérre de az biztos hogy nekem mindig fehér folyásom volt menstruáció előtt de az utóbbi 4-5napban átváltott ilyen fehéres nyúlós nyálkás valamire és egyre több van belőle.Mostanában (3-4nap)három dolgot eszem csak: banánt,kukoricapelyhet tejjel és töpörtyűkrémet.(kukoricapehelyből 200-250g egy nap és 1L tejet)pedig soha nem ettem banánt a kukoricapelyhet meg egyenesen utáltam...most vagyok a 26.napon és a hőm 36,8..ma délután feszült az alhasam és tompán görcsöltem de máshogy mint menstruációkor szoktam,ez tartott úgy 5-6 percig majd elmúlt...19.napon volt jobb oldali petefészek szurkám és egy pillanatra görcsölt a hasam is.ez amit el tudok mondani az utóbbi 1 hétről..ki mit gondol?
2015. jún. 25. 18:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
2napja délutániból csináltam predictor earlyt.az halvány pozi lett...de azt olvastam utána hogy ez a teszt sokszor mutat halvány pozit :( nem tudom...12,5-es teszt. a CB meg 25-ös
2015. jún. 28. 09:19
 12/22 anonim ***** válasza:
Probald meg valamelyik reggel egy 10es teszttel, annak mar biztosnak kell lennie :)
2015. jún. 28. 12:38
 13/22 A kérdező kommentje:
ma reggel a hőm emelkedett 0,3 fokot..most vagyok kb a 14-15.dpon...eddig mindig mensi előtt esett 4-5 fokot aztán másnap megjött...de ez az emelkedés furi...soha nem volt még ilyen...ma délután teszteltem délutániból 25össel de negativ..de olvastam olyat hogy van akinek csak a 19.dpon mutatta ki a teszt előtte meg végig negativ volt...minden esetre ez a hő emelkedés furi..főleg igy nemvárt után 1 nappal
2015. jún. 29. 14:21
 14/22 A kérdező kommentje:
eddig negativ tesztek :( a hőm fent van..nem fájok nem görcsölök ...nincs semmi mensiszerű érzésem de a tesztek negativak..ill van kettő ami nagyon halvány pozitiv de annyira halványka hogy sztem csak szabad szemmel lehet látni gépen nem
2015. júl. 2. 05:31
 15/22 anonim ***** válasza:
Ameddig nincs mensi addig van remeny :)) Nem gondolkodtal meg rajt hogy elmesz vervizsgalatra? Ott mar tudnak biztosat mondani, a verbol elobb ki lehet mutatni mint pisibol:) Milyen markaju tesztet hasznalsz?
2015. júl. 2. 10:07
 16/22 A kérdező kommentje:

x epil volt meg predictor early

gondolkozom a vérvételen is de azt olvastam hogy pé számitott 28-30nap után már biztosan kimutatja a teszt is..az olyan 6.hét körül van...és már annyi negativ tesztem lett a 2 halvány pozi mellett hogy kicsit el is ment a kedvem a tesztelésektől :(

2015. júl. 2. 10:14
 17/22 anonim ***** válasza:
Gondolom...sajnalom:( Ha valtozna valami, ird majd meg, amig nem verzel, barmi lehet!
2015. júl. 2. 21:46
 18/22 A kérdező kommentje:
ma megint voltak tompa alhasi görcseim..de már 1 hete vannak néha ritkábban..rohantam ma is a mosdóba hogy nah biztos most megjött és semmi...azóta se...a hőm 37-37,2
2015. júl. 3. 14:40
 19/22 A kérdező kommentje:

[link]

az alsó ma délutáni :))

2015. júl. 5. 20:44
 20/22 anonim ***** válasza:
Gratulalok!!! :)
2015. júl. 7. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!