A teszt pozitív lett már 2x is, de ultrahangon nem lát az orvos Semmit. Lehet hogy méhen kivüli terhességem van?
Figyelt kérdés
2015. jún. 24. 14:48
11/20 A kérdező kommentje:
Múlt hónap 7-én és 12-ig tartott.
2015. jún. 24. 15:16
12/20 anonim válasza:
Na látod, pontosan 7 hetes terhes vagy.
13/20 anonim válasza:
Akkor már 7 hetes vagy. Az utolsó menstruáció első napjától számítják a terhességet.
14/20 anonim válasza:
Mikor csináltad a két tesztet? A másodiknál határozottan sötétebb lett a csík?
(A terhesség idejét pedig valóban az utolsó menstruáció első napjától számolják, így - akármilyen fura - a kimaradó menstruáció idején, kb. két héttel a fogantatás után már 4 hetes terhességről beszélünk.
15/20 anonim válasza:
Jól írják, 7 hetes vagy. Hát....
Ha valóban ennyi vagy, már látnia kellene valamit.
16/20 anonim válasza:
7 hetes vagy, nem az együttléttől számolják! :O
17/20 anonim válasza:
Hüvelyi vagy hasi uh-val nézték?
Ha hasival akkor lehet még esély,h méhen belül van(ha később volt ovud ).
18/20 A kérdező kommentje:
Hüvelyivel néztek..
2015. jún. 25. 21:46
19/20 anonim válasza:
Szia nekem a menzím május 5 volt meg utoljára tesztek,negatívak 22 voltam dokinál nem látott,se mit igaz hasi uh vall nézet de se vérvétel se,mire nem küldőt nekem így még soha nem maradt ki nem értem mi lehet.
20/20 anonim válasza:
Szia kedves kérdező! Érdekelne nagyon, hogy mi lett az eredmény végül? Hasonló cipőben járok és szétvet az ideg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!