Ezek szerint nekem úgy van peteérés, ahogy a "nagykönyvben meg van írva"?
Figyelt kérdés
28 napos ciklus. 14. napra tippeltem az ovulációt, de soha nem néztem. 12. nap este és 13. nap reggel kevéske tojásfehérje folyás. Mondjuk csak pont annyi, hogy észrevegyem, hogy na, azt hiszem ezt kell "figyelni". :) Akkor ez már tuti ovu jele? És ezek szerint holnap lesz nagy valószínűséggel? Az se baj, ha csak kevés folyás volt, vagy ennek még napközben fokozódnia kellene?2015. jún. 24. 10:24
1/1 anonim válasza:
ez sztem mindenkinek más! nekem pl van hogy elég nagy "látványos" mennyiségben volt. Ha biztosra akarsz menni használj ovu tesztet és /vagy hőmérőzz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!