Csak túl paranoiás vagyok, vagy lehetek terhes?
Sziasztok!
24 éves lány vagyok, hat éve vagyok együtt a barátommal.
Kétségbe vagyok kicsit esve. Pár napja 'egymásnakestünk', elég váratlan volt, így nem volt nálunk gumi. Nem történt behatolás, azért észnél voltunk! :)
Petting volt, azon belül is vigyáztunk, hogy nehogy valamiféle anyag belémkerüljön.
Mégis annyi rémtörténetet hallani ilyenekről, hogy kezdtem kicsit megijedni. :/ Egyetlen olyan alkalom, amikor akármikor is belémkerülhetett, maximum az volt, amikor hozzámdörgölte a cuccot (elnezest hogy igy belemegyek a reszletekbe), de ott is figyelt, hogy csakis a kemeny resz erintkezzen, tehat nem a vege, es az se a lyukkal. Egyetlen pillanatra lejjebb csúszott veletlenul, es epphogycsak hozzaert egy masodpercig a lyuk bejaratahoz. Odanyultam es elvettem, nehogy bemenjen.
Mostanaban kell hogy megjojjon a menstruációm, megszokott előjelei már vannak: pattanásosodom, enyhe fehér folyás.
Nyugtassatok meg hogy csak túlaggódom a dolgot...:( Nagyon nem kellene még egy baba!
Gyerekkoromban elég paranoiás voltam, már-már betees szinten, lehet most is errol van csak szo...?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nem vagyok terhes. Paranoiás viszont tutira... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!