1 hét múlva kellet volna megjönnie, mindig percre pontos. Lehet terhes vagyok?
Aha, így már értem, bocsika.
Szeritnem korai lenne még bármit is mondani. Várd meg a kiírt menszid, ha eddig nem jön meg rendesen akkor tesztelj. :)
Oké, köszönöm! meglátjuk...ilyen még nem volt...
Persze úgy érzem leszakad a derekam, az is lehet csak felfáztam...na hajrá, addig akár még meg is jöhet normálisan...
Rendben köszönöm mindenkinek! Azért lehet csinálok ma egy tesztet, mert elültettétek a bogarat... :o) Az egyik verzió szerint ha ne adj Isten... akkor 15 nap körül lehet a másik meg 7... azért nehéz mert nyaralni voltunk...tök más környezet...stb.. és amikor elvileg már nem lehetett peteérésem csináltam a bizti kedvéért egy ovu tesztet és nagyon nagyon halványan mutatott ovut... persze okos létemre szintén utána...
Végülis nem lenne gond a bébi, csak fél évvel később gondoltuk elkezdeni próbálkozni... (szóval nem veszem ennyire félválról...:o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!