Mennyi esély van rá, hogy tényleg pozitív?
Szia kedves kérdező.
Meg mutatod a teszted?
Nem tudom, h jol csináltam - e a képfeltöltést. Dél körül újabb tesztet csináltam, ma vettem a patikában. Az volt rajta, h a beágyazodástol számított 3 napon belül kimutatja a terhességet, bármely napszakban, és, hogy ha 15 percen belül csík jelenik meg, pozitívnak tekinthető. Nekem 10 percen belül jött ki ez az eredmény...
látom a képet. halvány pozi a teszt :)
én is csináltam ilyet 2 héttel ezelőtt,nekem ennél is halványabb volt. fura volt,hogy ilyen távol vannak a csíkok egymástól,de ez egy ilyen teszt. halk gratula :)
utolsó vagyok.
az enyém ilyen volt, alig látni rajta :D
de vettem egy digi clearbluet az 1-2 hetet mutatott aznap még :)
nekem még mindig csak a cickóm feszül, semmi más tünetem nincs :)
aznap még csináltam a CB-n kívül egy expect tesztet is, az ilyen lett:
jaaa és a netes teszt, a 10es érzékenységű, ekkor még hómező volt, egy halvány csíkocska sem jelent meg!
köszi :)
én már voltam 2x is :D
de csak azért,mert volt egy missed ab-om május 13.án. vártuk, hogy megjöjjön,de tünetek hamarabb lettek mint a nemvárt napja. így volt béta hcg vizsgálatom vérből,134 lett a hormon,múlthét pénteken. ciklus nélkül, védekezés mellett sikerült újra teherbe esnem. most pénteken is voltam vérvételen, már 8800 felett van a hormon (ikergyanús). és csütörtökön volt petezsák is. így nekem most hetente kell járnom orvoshoz.
ha nincs gondod akkor ráérsz menni két hét múlva,de ha barnázol akkor azonnal doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!