Ez szellemcsík?
Jah, így már értem. Ez velem is megesett, rendszeres ciklus mellett nem volt ovum, magas prolaktin is stimmel, és nekem belejátszott egy kis pajzsmirigy alulműködés is, de nem jelentős. Lényegében inzulinrezisztens vagyok és PCOS-em is van (a ciszták megléte nem feltétele a betegségnek). Csak és kizárólag a hármas kezeléssel értem el rendszeres ovulációkat, és így lett két babám is.
Nem tudom, nálad ez-e a helyzet, de ijesztően hasonló dolgokat meséltél most, gondoltam megosztom veled a tapasztalataimat.
Itt találsz információt és tesztelheted is, hogy mennyi az esélyed erre a problémára: [link]
Ha gyanús, hogy erről van szó, akkor ezt viszont nem nőgyógyász kezeli, hanem endokrinológus, nekem a nőgyógyászaim (igen, többnél is jártam) rosszul kezelték, éveket veszítettem miattuk. Nem értenek hozzá, csak félrekezeltek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!