Ez terhesség volna, vagy az volt?
Figyelt kérdés
5-6 napja késik a mensesem, eddig nem volt semmi problémám se hasfájás és semmi hasonló. Fehér folyásom az volt végig. Különösebb terhességre utaló jeleket nem tapasztaltam. Kivéve, a mell fájdalom. Ha kicsit hozzáérek akkor oldalt és alul fáj.És pisilési ingerem is van.(nem vagyok felfázva) Nőgyógyászhoz leghamarabb csak 3 hét múlva tudok menni! Ma dél környékén elkezdett görcsölni a hasam, mintha rögtön megjönne. Pisilési inger megmaradt, vér eddig nincs. Szerintetek van baba, vagy volt?2015. jún. 18. 15:56
11/16 anonim válasza:
Hát kedves kérdező mi belléd nm látunk h, van-e baba vagy nincs.
Vegyél már 1-tesztet és az majd meg adja a választ.
12/16 A kérdező kommentje:
:)
Köszönöm a válaszokat!
Azért se mertem eddig tesztet vásárolni,mert úgy voltam vele,hogy úgyis megjön mint eddig is. De első dolgom lesz hétfőn, hogy veszek egy tesztet! De így is már kétlem,hogy lenne mert rózsaszínű folyásom van, azaz már kezd át menni a menses kezdetésbe! :(
2015. jún. 18. 19:38
13/16 anonim válasza:
Teszt azonnal! És ha pozitív, nyomás a dokihoz! Kehet progeszteron pótlás kell!
14/16 anonim válasza:
Nem mertél? Miért mi lesz? Megesz a teszt?
15/16 anonim válasza:
Szia kedves kérdező.
Csináltál tesztet???
16/16 anonim válasza:
A terhesség alatti vérzés azért nem ugyanolyan mint a rendes mensi.Ha darabos és látszik a nyálkahártya akkor nem vagy terhes.Amúgy én nem várnék hétfőig,mert ha baba akkor már lehet késő lesz.A rossmanban 400 forint 1 teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!