Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezt a tesztet mire veljem?...

Ezt a tesztet mire veljem? Őszinte válaszokat varok.18 hónapja várom a 2 csíkot. De nem épp ilyenre gondoltam.

Figyelt kérdés
[link]
2015. jún. 17. 16:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Én látok második csíkot csak kicsit messzebb és ferdébb mint a megszokott. Nem tudom sajnos. Késik a mensid? Hanyadik napon vagy?
2015. jún. 17. 16:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Pár nap múlva ismételd meg, nekem sem egyértelmű. Ez nekem nem egy negatív teszt, de nagyon gyenge a második vonal.
2015. jún. 17. 16:10
 3/10 A kérdező kommentje:
Majd pénteken kellene Meg jönni. De nem tudtam várni. De ezek után várni fogok....
2015. jún. 17. 16:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Én sajnálom,de ez nekem egy negatív teszt.

És nem azért mert nem látok második vonalat,hanem azért mert valószínüleg hibás vagy még nem tisztult le vagy nem elég ideig tartottad a vizeletben.

2015. jún. 17. 16:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Én ezt egy elázott tesztnek látom :(

Mi is másfél éve próbálkozunk, így duplán drukkolok Neked!!!!!

2015. jún. 17. 16:37
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. 4 mp et írt. Annyi ideig volt benne. Gondoltam hogy ez igy nem igen jó. ...
2015. jún. 17. 16:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyrészt korán teszteltél, a másik meg, hogy szerintem is ez el van ázva, ezt a tesztet nem lehet értékelni.

Ha nem jön meg a vérzésed, akkor tesztelj.

2015. jún. 17. 18:21
 8/10 anonim ***** válasza:
én még ilyen tesztet nem láttam...mi a neve? és egyáltalán hol kéne lennie a második csiknak?
2015. jún. 17. 21:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Hogy állsz azóta Kérdező? Van már szép pozitív teszted?
2015. jún. 25. 10:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Szia. Igen. Alakul. Még nem határozott de erősebb😄 ma voltam hcg vérvételen. Hetfon lesz eredmény. 😊
2015. jún. 26. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!