Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez mitől lehet? El úszott a...

Ez mitől lehet? El úszott a remény ebben a hónapban is?

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve nem jön össze a baba most elkezdtem az 9vu tesztet. Gyönyörűen mutatta 13.an hajnalba higy peteérés van. Éreztem is hogy minden tünet meg volt hozzá. Fájt minden aki lehetett. Erre most kimentem wc re és élénk piros vérzés fogadott. Akkor semmi esély arra hogy esetleg most sikerült volna ugye? :-(....
2015. jún. 16. 22:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha 13-án volt peteérés, akkor még nagyon korai, hogy megjöjjön. Reménykedj, hogy beágyazódási vérzés, ha nem nagy mennyiség. Ha csak egy kis vérzés van, szerintem ne add fel a reményt!
2015. jún. 16. 22:46
 2/4 anonim ***** válasza:
doki mit mond?
2015. jún. 17. 10:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Az ovutesztet nem hajnalban kell csinálni, hanem délután!!!!!
2015. jún. 17. 12:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem elözö honapban delutan es este meg negativnak az lh-t, de valamiert csinaltam masnap reggel is, es az lett pozitiv, majd ugyanazon a napon delutan mar negativ megint. Volt ovum, mert nögyogyasznal is voltam, szoval van, akinek erdemes reggel es delutan is lh tesztelni, ezt egyebkent több helyen is olvastam
2015. jún. 17. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!